anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Traim vremuri tulburi dpdv politic, vremuri in care trebuie sa punem zid intre,, noi si ceilalti" in care atat Romania cat si intreaga lume este impartita intre pro si contra, Sistem si AntiSistem. Cred ca toti avem rude, prieteni, colegi care sunt pro sau contra.
Întrebarea este, care imi da si mie de gandit, merita pus un zid al dusmaniei, in care sa ii urasti, sa nu mai comunici si sa nu mai ai legaturi cu ei? Stiu ca e greu, e greu si pentru mine sa fac asta (sa-i sterg din lista vietii si de pe Facebook) dar asa cum am spus la inceput : traim vremuri tulburi, in care parca nu ne mai putem suporta, sau e greu sa ne mai suportam, imi vine sa-i sudui si sa le zic multe, dar daca stau si ma gândesc totusi suntem rude, prieteni, colegi etc. Grea decizie de luat. Pana acum m-am certat si injurat cu multi oameni pe care nu-i cunosc, pe net, dar sa ma cert cu cunoscutii imi este greu. Mai bine ii evit, ii sterg din lista, nu ma mai intereseaza de ei, dar vorba aceea,, niciodata nu se stie când ai nevoie de ei". Voi cum procedati, va aflati intr-o astfel de situatie?

1 răspuns:
| Iulian_Lare_1986 a răspuns:

Acceptă părerea celuilalt înțelege-i punctul de vedere si totul va fi normal. Fiecare om are dreptul de a avea opinii diferite noi avem dreptul de a fi de acord sau nu dar sa nu incercam sa ii schimbam opinia celuilalt.