| JanaBucov a întrebat:

Salut tuturor.
Am fost agresat pe strada noaptea si nu am nici un martor, am certificat medico-legal de 16-18 zile.Am trimes dosarul in instanta.
Agresorul nu recunoaste ca m-a agresat fizic, ce masuri se pot lua in cazul acesta.
Dau funda.
Va multumesc

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu recunoaste si nici nu exista nici o proba in sensul celor afirmate de tine, respectiv nu se poate dovedi cine este agresorul, atunci nu se poate lua nici o masura.

| JohnnyBi a răspuns:

Dosarul tau se duce de la politie la parchet si incepe urmarirea penala pe numele tipului care este suspect. se fac expertize, alte tipuri de examinari si procurorul/organul de cercetare penala iti va rezolva, daca pot sa il incrimineze. daca nu il pot incrimina (insuficienta de probe/dovezi) ramai cu buza umflata si atat. daca il incrimineaza se face rechizitoriu, se trimite la instanta dosarul si incepe judecata agresorului pentru X infractiune cu tine in calitate de parte vatamata. aici poti cere daune morale deschizand proces civil, poti lasa doar procesul penal sau te poti impaca cu acesta.

| Kennedy97 a răspuns:

Cunoşti agresorul? Dacă da, mergi cu el la poliţie, dacă nu vrea, du-te cu poliţia peste el în casă. Dacă nu-l ştii, poate ar merge după amprente. A încercat să-ţi ia ceva de valoare?