anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor, daca intra politia peste tine in casa fara mandat sau nimic la mana, te pune pe jos, te da cu capul de beton si picioare in coaste, plamani si tot asa, am scos un certificat medicolegal si as vrea sa stiu daca pot rezolva asta in instanta, sa am castig de cauza? Toate semnele loviturilor sunt vazute cu ochiul liber, cand am fost la iml sa scot certificatul domnii doctori nici 2 minute nu s-au uitat si au spus direct ca se vede clar ca sunt urme de abuz. Mentionez ca nu am ripostat sau am fost agresiv, nici cand au intrat in casa si m-au incatusat.
Totul se poate vedea pe camerele pe care le au acei "politisti" pe piept si plus am filmari cand stateau si isi faceau semne inainte sa intre in casa peste noi si inregistrari cand au intrat peste noi in casa si cand un politist spune ca nu da nimeni in el desi in acel moment ceilalti politisti il bateau, inregistrarile vocale pot fi legate cu camerele lor de pe piept? Mentionez ca au fost 2 echipaje, adica 8 "politisti" si cum am zis, au intrat abuziv la mine in casa, m-au batut in timp ce m-au incatusat, plus ca a fost de fata si un copil minor de 15 ani si o femeie de 70 de ani cardiaca.

21 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca au intrat peste tine, inseamna ca au primit un telefon de la un informator ca ai revenit acasa, posibils a fie ceva ilegal, ori esti fugitiv, cautat national sau international si atunci nu-i nevoie de mandat, este o ACTIUNE urgenta a politiei.

Bineinteles ca poti sa-i dai in judecata, dar sunt convinsa ca au destule hartii justificative, pentru care au dat buzna in casa ta, ca nu-s tampiti 8 politisti sa faca ceva ilegal.

Din pacate adolescentul si batrana au fost martori la ridicarea ta de catre Politie, dar ei nu au fost nici o secunda in pericol, atata vreme cat Politia nu s-a atins de ei.

| andrei3312 a răspuns (pentru Violleta2022):

Au ramas cu traume batrana si adolescentul si o sa cer daune morale pentru banii cheltuiti la hotel si plus ce am mai cheltuit pentru ca nu am putut sta acasa din cauza ordinului de restrictie

| Violleta2022 a răspuns (pentru andrei3312):

Astea nu-s traume, ci sperietura.
Poti sa ceri ce vrei ca nu vei primii nimic, din atata lucru.
Traiesti in Romanica, ce dumnezeu...

| Violleta2022 a răspuns:

Daca tu ai amenintat cu pistolul (asa cum ai scris in topicul precent pe cineva), atunci nu m-ar surpinde de ce ai fost considerat periculos si pus la pamant de Politie, fiind considerat armat si periculos.

| andrei3312 a răspuns (pentru Violleta2022):

Am zis eu in topicul trecut ca am pistol? am zis daca imi cumpar un pistol pot trage intr-un infractor care imi intra in casa

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dai în judecată și vezi ce rezolvi, dacă ai destui bani și nervi să lupți cu sistemul.

| andrei3312 a răspuns (pentru sadrian46):

Eu nu o sa lupt cu nimic, o sa vorbesc cu un avocat FOARTE bun care o sa faca tot si in locul meu, daca iau castig de cauza o parte ii revin lui.

| sadrian46 a răspuns (pentru andrei3312):

Dacă avocatul te servește pro bono, și pe speranța că va câștiga de pe urma ta, dă-i bice.

| Yuoia a răspuns (pentru sadrian46):

Ma intreb daca el stie ce inseamna "pro bono"
Asta e sora buna cu:
Unul e la medic, e consultat si primeste reteta. Medicul ii explica cum sa foloseasca medicamentele. La un moment dat ii spune: Speli locul in prealabil si apoi aplici unguentul.
Tipul se uita lung la medic, se scarpina in cap si intreaba: Domnule doctor, daca nu oi gasi prealabil, nu o fi buna si apa?

| mihai69 a răspuns:

În anumite cazuri, se poate intra și fără mandat.
Dar nu le e permis să bată sau să abuzeze persoane decât în situația de legitimă apărare.

| andrei3312 a răspuns (pentru mihai69):

Tin sa mentionez ca victima a fost foarte linistita si nu a fost recalcitranta si plus are probleme cu depresia si nu raspunde pentru faptele lui,

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da' chiar așa? Dar ce ai făcut, ai jefuit sediul poliției?

| andrei3312 a răspuns (pentru floresdemayo):

Asta am intrebat si eu.

| floresdemayo a răspuns (pentru andrei3312):

Dacă e să analizezi situatia, si pentru asta, nu-i necesar sa stai prea mult pe gânduri, e cert că nevinovați sau inocenți nu sunt cei în casa cărora politia a pătruns forțat.
Ceva "miroase" acolo a activitati ilegale. Cu ce se "ocupă" de fapt, persoanele pe care le victimizezi atât de mult? Trafic de droguri/ stupefiante, prostitutie, tâlhărie? Fiindcă fum fără foc, nu iese!
La mine de ce nu vine politia sau mascatii să imi facă așa ceva?
Simplu, pentru ca nu ma ocup de activitati ilegale sau de făradelegi. Sunt curată si noaptea știu că îmi pot pune capul pe pernă, liniștită.
Sincer, eu ti-as recomanda să te calmezi și să nu pierzi banii pe procese, decât dacă ai prea mulți si ti-e indiferent dacă ii pierzi.

| sadrian46 a răspuns (pentru floresdemayo):

Știu că apreciezi umorul meu.
Chiar dacă ești curată, ceea ce nu mă îndoiesc, dacă mă uit la poza ta, dar,
Nu te pune bre, cu poliția, poliția,
Că te duce bre, la Gherla, la Gherla,
Și nu te scoate bre, nici tac-tu nici mă-ta,
Că poliția e deștepți foc!
Una, două, trei, patru!
Scoate capela! Pune capela!
Așa că eu nu aș dormi chiar așa liniștit, că vine duba!
Iar despre perină.
-Mamă, Iuăn m-o lăsat groasă!
-Tu Mărie, tu, da unde ț-o fost capu!
- Pe perină, mamă.

| johnnny123 a răspuns:

"în 25 Iulie 2020 | andrei3312 a întrebat:
am o intrebare, pot folosi un pumnal ca autoaparare pe strada, adica sa-l tin in buzunar? In caz ca ma ataca cineva?"

"în 26 Iulie 2020 | andrei3312 a întrebat:
am o intrebare, politia imi poate face perchezitie prin buzunar daca nu am facut nimic si nu au mandat de perchezitie?"

" în 16 Septembrie | andrei3312 a întrebat:
Salut TPU, daca cineva intra peste mine in casa si am un pistol cu bile permis pentru oricine cu varsta de peste 18 ani, am voie sa il impusc?"

Nu stiu ce s-a intamplat acolo in realitate, din ce motive, cat de justificata a fost actiunea sau cat de mult din ce povestesti acolo este adevarat.

Dar judecand dupa intrebarile tale de mai sus, nu pari sa fii strain de anumite activitati, sa le numim "discutabile".

| Yuoia a răspuns:

Inainte de a raspunde, fa-ma sa inteleg: Cum ai ajuns tu la medicina legala pentru constatare daca esti arestat?

| anonim_4396 explică (pentru Yuoia):

Intrebarile lui sunt in general de sex, penis si alte grozavii, in alta intrebare spunea ca are 15 ani, aici ca l-au arestat. Iti dai seama arestat si cu acces la internet si posteaza si pe TPU, e mare vrajeala, cred ca nici buletin nu are.

| andrei3312 a răspuns (pentru Yuoia):

Nu e nimeni arestat, si nu sunt eu cel care a fost batut si ridicat de acasa, cel care a fost batut nu poate fi arestat pentru ca nu raspunde de faptele lui

| Yuoia a răspuns (pentru andrei3312):

" m-am batut in timp ce m au incatusat"
Incatusarea pentru ce era?

| dinaprilie a răspuns:

Da pe televizor ce ai. O sa fie circ, paine si circ.