N-ai cum te folosi de greseli gramaticale pentru a nu respecta contractul, daca prevederile sunt clare si cu aceste greseli.
P.S.Si ai o moralitate foarte scazuta, ai primit banii, cand ai avut nevoie si acum nu vrei sa-i restitui. Chiar daca as fi milionar nu ti-as imprumuta vreun leu.
Greselile gramaticale nu afectaeza un asemenaa contract si nici nu te poti folosi de ele ca sa iti recuperzi telefonul daca AZI nu ai toti banii sa-i platesti pentru al rascumpara.
Maine dimineata probabil ca poti cumpara telefonul ala cu 800 lei, posibil chiar 1000 lei de la acelasi ghiseu, fiindca va fi expus spre vanzare.
Serios? Vrei sa-ti iei telefonul inapoi gratis folosindu-te de faptul ca in contract existau greseli gramaticale?
Ai mai multe sanse sa te folosesti de faptul ca in Elvetia este ilegal sa tragi apa la toaleta dupa ora 22.00
Ce o sa faci, o sa-i dai in judecata pentru necunoasterea regulilor gramaticale?
Problema este cu nu dispuneam de banii aceea, intr-un final am facut rost. Era doar ca o idee, nu as fi mers sa-mi cer telefonul inapoi pe motivul ăsta, intrebarea a fost pur si simplu informativă, nu m-as fi complicat atat de mult pentru o suma atat de mica, doar ca mi se pare ciudat sa gaseste numeroase greseli pe un document oficial.