Intrebarea ta este contradictorie si incurcata.
Proprietarul poate vinde garsoniera si sa solicite rezilierea contractului dar, daca ai platit chiria in avans si nu stai pana cand ai platit-o, ai dreptul sa-ti restituie chiria pe perioada respectiva.
Daca ai inchiriat si platit chiria printr-o agentie aceasta trebuie sa se ocupe de situatie, tu expuneti pretentiile agentiei respective.
Un contract ce se doreste modificat de una din parti indreptateste cealalta parte la despagubiri.
Chiria ta fiind deja platita pe luna iunie, incetezi sa mai platesti chiria luni iulie.
Consumul tau facturat pana la plecare este datoria ta de plata.
Tu insa poti revendica 2/3-a parte din comisionul platit agentiei, daca ai dovada platii si contractul incheiat cu agentia.
Pai a semnat cu agentia sau cu proprietarul? Daca a semnat cu agentia, acum aia ar trebui sa ii gaseasca alta chirie pana la expirarea contractului actual, eventual sa ii dea o luna in plus pentru deranj.
Sunt foarte multi excroci pe planeta aceasta si este posibil sa se faca ca gata ai pierdut garanția ca ai murdărit stricat uzat...
Nu ne intereseaza problemele medicale. Dar tu scrii cand ca fiind chiriasul, cand ca fiind proprietarul. Clarifica.
Banii dați agenției au reprezentat comisionul. Banii aia nu ii mai vezi înapoi indiferent de situație
Imi cer scuze, am scris mai sus gresit la "Astazi, chiriasul", corect este " Astazi, proprietarul". Am facut contract direct cu proprietarul, agentiei i-am platit comisionul.