anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Vin cu o disperare! M-am saturat!
Nu este zi în care sa nu fiu oprit de poliția rutiera, ajung sa întârzii și câte juma de ora la ședințele ce țin de afacerea mea. Pur și simplu ma opresc și ma cauta la absolut orice, deși sunt în regula. Am un o mașină cabrio roșie și i-am întrebat de ce ma tot opresc, iar ei mi-au răspuns aroganti "E mașina roșie și bate la ochi, schimb-o".
Când ma opresc nu spun motivul opririi și am ajuns la nivelul în care sa fiu oprit de 8 ori într-o săptămână, 3 ori într-o zi apoi câte o data pe zi. Este un oraș micut, unde politia își face de cap, ce pot face?

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Violleta iar vorbeste prostii. Politia trebuie sa opreasca masinile din trei motive:
1. Cand este control ordonat de catre conducerea politiei, iar politistii trebuie sa aiba ordin de serviciu in acest sens.
2. Cand ai incalcat reguli de circulatie.
3. Cand politistului i se pare ceva suspect sau este sesizat despre o anumita fapta.
In toate cazurile, politistul trebuie sa se prezinte si sa prezinte pentru ce a fost oprit. Sunt si unele cazuri, dar speciale, cand nu se specifica scopul.
Ceea ce face politia este hartuire. Eu i-as da in judecata. Dar cred ca o sesizare la comandantul politiei este prima obligatorie.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sa reclami la comandantul politiei judetene.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti face nimic, Politia isi face datoria si nu ai ce sa le reprosezi.
Te inarmezi cu rabdarea si pleci cu extra 15 minute mai devreme la inatlnirile de afaceri, ca sa nu mai intarzii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce repede ai trecut de la Pasatul ala b5.5 la decapotabila rosie.

Eu zic sa pleci cu 30 min mai devreme si nu intarzai.

Ce frumos ar fi sa existe asa multa politie pe strazi ca in povestea ta.

| Jojo1769 a răspuns (pentru suntserios):

Pai bineînțeles, unii mai și muncesc pentru ce și doresc. Întrebarea mea a fost una, tu-mi răspunzi alta laughing)

| suntserios a răspuns (pentru Jojo1769):

Ți am răspuns.

Eu zic sa pleci cu 30 min mai devreme si nu intarzai.

Răspuns utilizator avertizat