Da, perioada de 30 de zile pentru predarea permisului este maxima si se calculeaza de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti de respingere a contestatiei, in cazul expus de la data hotararii instantei de apel.
Daca nu predai permisul in aceasta perioada mai primesti inca 30 de zile de suspendare, ce se adauga la suspendarea initiala.
Pana la predarea permisului poti conduce legal, dar este bine sa-l predai cat mai repede, perioada de suspendare incepe din ziua urmatoare predarii permisului.
Respinge apelul declarat de apelantul Postolache Florin împotriva sentinţei civile nr. 1704/21.06.2024, pronunţată de Judecătoria Bârlad în dosarul nr. 5659/189/2023, pe care o păstrează. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 20.11. 2024.
Document: Hotarâre 1143/2024 20.11. 2024
De la muncă mi-am pus preavizul pentru 15 zile pentru că eu sunt șofer, de asta insist cu întrebările daca pot conduce în legalitate, după ce termin preavizul predau permisul.
Si ti-am dat raspunsul la ce-ai intrebat. Ce n-ai inteles?
Ideea este că un avocat mi-a dat răspunsul că pot conduce, după care că nu aș putea
eu am citit legislația și scrie că după ce predau permisul in termen de 30 zile practic incepe suspendarea dreptului de a conduce, nu eram sigur pe mine și de asta am întrebat aici cât și avocatul
Si vrei sa-ti repet ca poti conduce?
Classiffied întreabă: