Alexandru Cumpănașu nu va ajunge niciodată președinte din următoarele motive:
acest individ și-a clădit imaginea pe spatele unei victime (a nepoatei sale mai exact) deci de aici deducem din start ca nu e nimic altceva decât un oportunist,la care mai punem și legăturile pe care le-a avut cu PSD și posibilitatea ca și el sa fie o persoana corupta, care pur și simplu a mușcat mana care l-a hrănit, când a simțit momentul oportun, nu are absolut nici un plan/proiect de țara și aproape toate declarațiile lui sunt similare cu ale unui extremist, la care mai punem și aburelile lui de declarații la care doar naivi pun botul.
Ce poate schimba? Cum poate un președinte să schimbe ceva? Mai ales că nu știe să vorbească.
Voi vota cu Theodor Paleologu. Este un om inteligent cu o cultura vasta. Se va vedea foarte mult in dezbaterile electorale, daca vor exista. Dintre toti candidatii, el ne poate reprezenta cel mai bine pe plan extern.
Sa stii ca si cu Dancila președinte tot nu scapi de cartea de identitate. Ps....suveranii voteaza? Nu prea au cum fara acte de identitate
Știu asta, dar PSD se pliază cel mai bine pe idealurile suverane.
Viorica Dancilă, pe scurt îmi bag organul genital masculin în infrastructura politică a acestei mizerii de țară!
Cum poate cineva care conduce o tara sa se plieze pe cineva care nu vrea sa faca parte dintr o tara?
Eu as vota cu Johanis dar la smecherie, ca oricum ceilalti nu au nici o sansa. Oricum real nu ar avea sens sa votez pentru ca oricare iese e tot una, tot mafioti sunt toti, doar difera grupu de interese din care fac parte. Si oricum Cumpanasu nu intra in turul doi clar. Insa si daca nu intra cine nu intra, cei care raman in turu doi vor trebui sa dea spaga la cei care nu au intrat in tur 2, asa ca..ptr ala care a dat banu`, cei ce nu au intrat in tur 2 vor zice "votati pe x.din partea mea", si votantii aluia vor vota in turul doi pe cel sustinut. Johanis vine iar.
MisterKat întreabă: