Intai citeste cartea 1 sau de 2 ori si dupa ce o intelegi apucate si fa chestionare nu te apuca acum asa aiurea sa faci chestionare ca nu o sa il iei ..succes si spor la invatat sper ca te-am ajutat.
Studiaza la inceput legislatia rutiera, mai ales OUG 195/2002 si Regulamentul de aplicare, ambele cu modificarile si completarile ulterioare. Abia apoi apuca-te de facut chestionare. Altfel o sa ajungi si tu ca gramada de soferi care, a doua zi dupa examenul teoretic, nu mai stiu lucruri elementare din legislatia rutiera.
WWW.SCOALADESOFERICATB.RO
De ce scoala de soferi Drive School?
Aici vei gasi servicii de cea mai inalta calitate, la preturi cat mai accesibile, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti atat teoretic, cat si practic sa poata obtine permisul de conducere usor si eficient, conducand apoi fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.
Atuurile scolii de soferi Drive School sunt experienta instructorilor acumulata in decursul anilor si numarul de elevi ce au apelat cu incredere la serviciile oferite, precum si baza materiala de calitate: toate masinile sunt dotate cu aer conditionat, servodirectie si ABS, iar sala de legislatie este dotata ultramodern. Instructorii sunt atestati, profesionisti bine instruiti, iar atmosfera relaxanta te va ajuta sa invati sa conduci si sa te comporti ca un profesionist atunci cand esti la volan.O recomand cu placre si multi altii o recomanda.Cred ca este cea mai buna scoala de soferi din Bucuresti Drive School
Intra pe http://www.scoaladesofericatb.ro
contacteaza-i si iti va da toate detaliile si tot ajutorul pentru a lua permisul.Eu am luat din prima cu scoala asta si sala si traseul, sunt foarte buni, cred ca cei mai buni din Bucuresti la ora actuala