| WiiFii a întrebat:

Vreau sa imi depun dosarul la M.A.I. pentru incadrari externe. Am lucrat de doua ori, cate 3 luni la acelasi angajator cu CONTRACT. Pentru dosar am nevoie de "caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire", prin urmare caracterizarea sa o iau la de fostul loc de munca sau de; la liceu?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cazul tau vei lua caracterizare de la locul de munca, acolo ai fost ultima data.

| pufulescu a răspuns:

Deci ai lucrat in timpul liceului sau ai terminat anul trecut liceul si de atunci incoace ai avut locul de munca?

| WiiFii explică:

Dupa ce am terminat liceul am lucrat. Sunt deja anul 3 la facultate. E incert ce inseamna loc de munca, daca lucram cu contract sa impart pliante pe strada? Ma duceam la acel angajator sa imi dea caracterizare(cunoscandu-ma foarte superficial)?

| pufulescu a răspuns (pentru WiiFii):

Acum iti vad raspunsul dar tot nu stiu ce sa zic. Daca stii sigur ca iti da o caracterizare buna du-te si cere-o, e un ajutor in dosarul de admitere. Daca nu, renunta si du-te la admitere doar cu caracterizarea de la liceu.