In mod legal nu se poate ce vrei tu.
Pentru a putea obtine acel numar de circulatie ar trebui ca varul tau sa radieze masina lui din circulatie si asa numarul ar deveni liber sa-l obtii tu.
Nu exista ce vrei tu. El nu poate schimba numerele la mașină decât dacă o vinde
N-ai ce să rezervi dacă mașina văruțului e incă inmatriculată. Când o radiază, rezervi
Eu vreau doar numerele de pe ea fara sa radiez masina si pe a lui sa o inscriu cu alte numere. dar sa faca contract de vanzare cumparare nu ar prea avea pe numele cui sa o puna si de.aia eram curios cum pot proceda daca exista o solutie.
Bai tata, aveti niste agerimi de sta mata in coada, zau asa.
1) Cata vreme o masina e inmatriculata cu niste numere, numerele alea sunt "blocate" pe ea, orice incercare de a le pune pe alta masina e infractiune, caz penal (Art.344 Cod Penal).
2) Daca erai proprietarul celor doua vehicole era mai usor, dar asa el trebuie sa o deinmatriculeze, sa returneze numerele, tu sa rezervi acele numere, el sa ceara reinmatricularea cu alte numere. Pentru B-69-COIS sau CT-14-SRI nu stiu daca merita, dar asta e.
Vere tu nu intelegi. eu vreau cael sa schimbe nr la masina tot el fiind propietar. iar eu sa iau numerele lui dupa ce el le schimba. ma intereseaza ce trebuie facut in cazul lui ca la mine e simplu ca abia ce iau masina si o sa o inmatriculez direct cu nr lui dupa ce el le lasa. dar vreau sa stiu ce imi trebuie ca el sa le schimbe dar sa ramana propietar. daca nu intelegi mai citeste o data sau intreaba nu incepe cu aberatii din astea
Esti deficient cognitiv, ca sa iti raspund politicos. Inmatricularea/deinmatricularea masinii nu schimba proprietarul, ci doar dreptul de a circula pe drumurile publice.
Daca ai o defectiune la motor si nu ai bani sa repari, dezimatriculezi masina ca sa nu platesti impozite si o reinmatriculezi cand ai reparat-o peste un an de exemplu. In tot timpul asta ramaii proprietar, proprietarul se poate schimba doar prin vanzare, donatie sau confiscare.
Nu e o problema sa fii terminat, dar sa fii terminat si arogant e chiar suparator.
Salut, de ce nu schimbi numarul sau ceva, gen poti verifica aici disponibilatea ex; e luat bc20wsd. dar poate bc69wsd e disponibil
verifica aici numerele pe care le vrei; https://dgpci.mai.gov.ro/drpciv-forms/plate-number
Btw, daca vrei aceleasi numere, cumperi masina de la el si le pastrezi ))))