| Daniel_Dan_1997 a întrebat:

Salut vreau sa ma apuc de scoala de soferi si am cautat pe net carti pentru scoala auto, pana acum nu am deschis niciodata o carte de legislatie sau cod rutier, si nu stiu ce carte sa iau pe net am vazut mai bine de 20 carti diferite, conteaza ce carte iau? Toate sunt la fel? Vreun sfat ce carte as putea cumpara?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu ai neaparata nevoie de carti de legislatie rutiera, mai ales ca multe nu contin ultimele reglementari in materie.
Te sfatuiesc sa studiezi, in principal, OUG 195/2002 (Codul rutier), rep. in 2006, Regulamentul de aplicare si Ordinul MAI nr.268/2010, privind examinarea, toate cu md. si compl. ulterioare, le gasesti actualizate la zi pe site-ul oficial al Directiei de permise, drpciv.ro. Tot aici poti face apoi si chestionare.

5 răspunsuri:
| SilvanASH a răspuns:

Vb cu instructorul si el îți va spune exact.

| PeFuga a răspuns:

Profesorul de la cursul de legislatie te poate ajuta cu varianta corecta. Eu, pe lângă cursuri, am cumpărat o aplicatie pentru telefon cu teste si legislatie. "Chestionare auto" se numeste. A fost vreo 3€ parca, deci mai ieftina decât cartile printate...

| bogo93 a răspuns:

Http://www.scoalarutiera.ro/ Ai aici totul de la legislatie la chestionare.

| blackPug97 a răspuns:

De ce nu iti descarci pentru inceput o aplicatie pe telefon? Parca scoala auto se numea, nu mai stiu sigur...si ai tot ce iti trebuie in ea: semne, reguli, teste