Ai pus nu mai stiu cate intrebari pe cazul acesta si de fiecare data ai schimbat situatia expusa. Tiam raspuns inclusiv la o intrebare pusa in urma cu cateva minute si pe care ai sters-o imediat dupa ce am raspuns la ea.
Hotaraste-te si expune situatia reala si nu o mai schimba.
In orice caz in dosarul penal se va stabili cine este vinovat si acela va plati reparatia masinii, conform hotararii judecatoresti.
Bro, le am sters pentru ca fiecare isi imparte parerile diferit, nu am schimbat niciodata situatia sau etc, doar am expus altfel problema, dar e aceeasi chestie, poate nu ti ai dat seama.e problema unor tovarasi si cel prins la volan e foarte stresat frate, vreau sa gasesc si eu un raspuns sa il mai calmez, cumva, sau nu, nu stiu, sa stie macar la ce sa se astepte
Daca nu se stabileste cine e vinovat si se bat 2 declaratii cap in cap, 2 spun ca nu a condus x si soferul spune ca a condus x, daca judecatorul vede ca nu se ajunge nicaieri presupun ca soferul prins la volan ia faptele si probabil vor lua toti o amenda egala sau ceva de genul, nu?
Tinere 2 lucruri iti spun:
-Nu sunt frate cu tine.
-Dupa aproape 40 de ani de profesie juridica stiu cum sa citesc si sa interpretez o problema juridica.
In proces se va stabili vinovatia si raspunderea fiecaruia, in functie de probele administrate. Fiecare va raspunde pentru fapta proprie si nu se imparte raspunderea in mod egal.
efspactsy întreabă: