anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vreau sa știu și eu dacă as mai putea face ceva legal. Recent am fost în stb desigur nu am avut bilet și desigur nu am vrut sa ma legitimez, mi-a cerut buletinul și nu am vrut sa îl dau pentru ca recent tot la știri am auzit ca exista și controlori falși. In plus doamna care imi cerea buletinul nu mi-a prezentat nici o legetimatie, în schimb a venit o alta doamna care flutura prin aer legitimația, nici măcar habar n-am cum le cheama. Vreau sa știu dacă pot face ceva legal, o plângere ceva pentru ca m-au ținut și captiv în stb în jur de 5 10 min după am reușit sa scap ca am plătit cursa, dar m-a enervat comportamentul lor. Am vrut sa cobor și m-a tras înapoi în stb și a închis ușile, eram la capătul stb. Vreau sa știu dacă mai pot face ceva după ce s-a întâmplat. Toată nebunia asta desigur știu ca e și vina mea ca nu am plătit calatoria când m-am urcat în stb, în plus m-am gândit ca de ce sa plătesc dacă în stb era mizerie și mirosea a pisat... o mizerie de nedescris pur și simplu nu am vrut sa plătesc ceva ce pute a pisat și gunoi, mai pot face ceva legal?

2 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Tu mergi fara bilet, nu vrei sa te legitimezi si acum te simti si victima? laughing Daca nu iti plac condintiile din autobuz ia un taxi ceva data viitoare.

| VoidEternal a răspuns:

Legal ar fi fost să plătești biletul.