anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa vand niste machete ale unor biserici in miniatura si vreau sa imi fac un sait unde sa imi pun poze cu machete de biserici pe care mai apoi sa le vand. Oare e ilegal sa fac asta?
Cineva mi-a zis ca asta e ilegal ca poate fi numita contrabanda sau vanzare la negru, cica trebuie sa-mi fac nu stiu ce firma. Va rog eu ziceti-mi unu oare e interzis asa ceva? Daca e interzis le dau pe tocmai.ro

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu este adevarat. Obiectele din casa poti sa le vinzi cum vrei tu. Daca, insa, vrei sa vinzi produse mai multe si in continuu trebuie sa-ti faci firma. Daca sunt hand made numai de tine n-ai probleme.

| Hutzy95 a răspuns (pentru Salontanul):

Poate nu e problema daca sunt hand-made de mine da unu tot asa a facut dar cu vin de casa facut de el si si-a pus pe sticle un fel de nume de marca si si-a pus etichete pe sticle si le vindea in piata si a pus si pe net si si-a facut sait si a primit si amenda pentru ca era ilegal ce facea el, cica nu are firma.

| Salontanul a răspuns (pentru Hutzy95):

Da. Bauturile alcoolice si produsele de tutungerie nu ai voie sa le vinzi de cat cu licenta. Aici nu este cazul.

| GabyAdicaEu a răspuns:

Daca ai vanzari mari e intezis, dar daca vinzi de 100 lei pe luna nu-i bai. Insa iti recomand sa folosesti siteuri de comercializare.