Nu ai avea castig de cauza, doar timp pierdut si bani cheltuiti, desi taxa pentru plangerea contraventionala este de doar 20 de lei.
Eu am achitat-o acum. Voi lua legătura cu ei și voi vedea ce se va întâmpla, dacă se poate anula amenda. Am verificat pe site-ul lor și apare trecerea neachitată...
Ce sa anulezi după 3 zile?
Mă rog... Dacă vor lua în considerare faptul că totuși am achitat-o
Si mai spuneai ca esti politist cinstit si cunosti legile... dar cu incalcatul lor cum este?
Doamnă sau ce specimen ai fi, te rog, nu te mai băga în seama cu mine, că ești pe dinafară. Ce treabă are neplata unei taxe de pod cu cunoașterea legilor? Nici măcar judecătorii nu cunosc legile 100% și stau cu Codul Penal pe masă și tu te găsești vorbind aiurea în tren. Fă-i ceva util cu timpul tău!
"specimen" esti tu ca nici om si nici politist nu poti fi cu asemenea comportament si vocabular.
In plus, sa incerci sa fentezi legea cand faci ilegalitati, este rusinos, mai ales ca ai afirmat pe un forum online ca esti politist.
Salut, am patit asemenea, plateste amenda respectiva caci daca nu, cu timpul va veni mult mai mult, nu am platit taxa, si dupa cateva luni s-a facut 1000 de lei
Hai bre... Ce amenda creste de 10 ori în câteva luni? Mai taie din ele.