N-aveti altceva de facut decat sa platiti esalonat din datorii, dar si cheltuielile la zi!
Altfel, contractul se va rezilia, ramaneti pe strada, dar datoria ramasa tot va trebui s-o platiti, poate cu proprire pe venitul tau si a lui tatal tau.
Cauta-ti inca o sursa de venit, din care sa puteti scapa de datorii, fiindca se vor adauga si cheltuielile de judecata si de executare!
Nu ai soluție decât ca, din încasările lunare pe care le aveți, să achiți plata eșalonată, dacă recursul este în favoarea voastră.
O soluție ar fi să faceți o scrisoare către președintele României și să îi explicați situația. Este posibil să fiți ajutați. Dar nu mai trebuie să stați pe gânduri.
Cât despre Jasmina, chiar dacă o duce bine prin țări străine datorită inteligenței ei, are un defect uman întâlnit la multi oameni: este ursuză; și prin aceasta reușește să se facă neplăcută multora. Mântuitorul când îi ajuta pe oameni, nu îi lua la rost de ce și cum au ajuns în situația respectivă. Pur și simplu îi ajuta. Și nimeni din toți cei care I-au cerut ajutorul nu a fost lăsat neajutat. Și tu Îi poți cere ajutorul.
Dacă Jasmina nu se va schimba, cu niciun chip nu va intra în Împărăția lui Dumnezeu. Dumnezeu i-a dat darul inteligenței -și multe alte daruri- nu doar ca să le folosească pentru ea; ci ca să fie de ajutor și semenilor ei. Cel care și-a dărâmat hambarele ca să-și facă altele mai mari, nu a mai trăit mult. Ea știe despre ce vorbesc.
Deci cine știe să facă un bine și nu face, va cădea în dizgrația lui Dumnezeu.
Mai poți apela la www.adra.ro pentru ajutor.
Tu nu poti sa raspunzi omului pe subiect fara timpenii despre barbosul suprem? Muma ei de treaba...
Dacă nu urmăm exemplul Lui, atunci nu suntem oameni. Trebuie să ne respectăm unii pe alții. Este de datoria noastră să sărim în ajutorul celor slabi.
Jasmina și alții ca ea trebuiesc mustrați.
Stai linistit, ce o fi, o fi. Mai rau ma descurajez cand vad comentarii de genul acela, dar sunt puternic si cu gandurile bune si pozitive se va trece peste absolut orice. Daca pe parintii ei ea ii numeste mosi si bosorogi, e clara treaba, decat sa am bani si sa uit de parintii mei, mai bine manance un colt de paine cu ei si suntem sanatosi! Multumesc mult!
Exemplul dintr-o poveste? Nu e nevoie sa ne apucam de inchinat la povesti ca sa fim OAMENI pur si simplu. Asta cu "hai sa fim buni ca ce ne asteapta in viata de apoi" mi se pare o mizerie sinistra. Adica voi daca ati ramane fara promisiunea aia patetica a unei viati de apoi nu ati mai fi de treaba?
Incearaca sa stai de vorba cu un asistent social din cadrul primariei de care apartii, poate se gasestec solutii
Pe de alta parte poate iti poti gasi un alt servici, poate mai bine platit,
Intr-o garsoniera sociala, chiria nu este mare. Cum ati reusit sa adunati datorii desi aveti 2 venituri? Stiu ca evacuare nu se cere de la 2 lei restanta ci de la o suma foarte mare.
Nu comentez datele gresite (tata 70, mama 82, tu 23 de ani).
Platiti esalonat fara nici o luna intrerupere. Daca veti fi evacuati, solutia este sa va mutati intr-o chirie. Va permiteti? Ia in calcul variantele.
Vad ca mi-a fost editat raspunsul ce l-am dat. Raspunsul era de la alta intrebare . In fine. Imi place ca utilizatoarea fosta Ioneasca, cea care a blocat mii de utilizatori le zice la altii sa respecte parerile celorlalti, cand ea actioneaza exact pe dos, mai ales cand i se atrage atentia ca greseste 9 din 10 raspunsuri.
BitchInRedDress întreabă: