Nu citisem bine. L-ai accidentat ușor. Poate face plângere, dar trebuie să meargă la spital, etc
Dar e puțin probabil să facă asta, mai ales că a zis că nu vrea nimic. Putea să îți ceară bani, etc, n-are sens să meargă acum să facă plângere.
Asa m-am gandit si eu.a plecat pur si simplu dupa ce am discutat cu el 10 minute.
Cred ca acel domn a fost ingerul tau pazitor, care ti-a dat ultimul avertisment:
Daca esti atat de cascat la gura, atunci ori lasa-te de condus, ori fii mult mai atent!
Daca omului i se intampla ceva (rupt piciorul etc) si invoca urmari dureroase ce-l impiedica la viata normala, atunci nu-ti ajunge sa-ti vinzi nici masina, nici casa, sa-i platesti toata viata lui pentru durerile si neajunsurile cauzate!
Nu cred ca trebuie sa fiu vreun cascat sau ca ar trebui sa ma las de condus, se poate intampla la oricine, cred ca daca ai putina experienta stii ce zic, daca nu, nu prea.
Am spus ce s-a intamplat, nu au existat probleme de genul. picior rupt etc.
Eu am pus altfel problema si voiam stric sa se raspunda la ceea ce am intrebat, nu pe langa subiect! Bafta
Inseamna ca ai trecut pe trecerea de pietoni desi ai vazut ca vine acel domn, incredibil, eu unu nu te as ierta te as fi dat la politie
Zi 'mersi' că te-a iertat. Nu contează că era singură (altfel spus, nu avea martori), fiindcă sunt zeci de camere de luat vederi pretutindeni!
"numarul de la masina nu cred ca l-a vazut"
Da' ce, ai accidentat un om orb?
Și omul care a sărit în ajutorul victimei, tot orb a fost și el?
Măcar, dintre toti, tu ai avut vederea cea mai bună, încât i-ai țintit piciorul.