Nu exista un asemenea proiect de lege. Doar niste discuții și atât. Nu va apărea nicio astfel de lege. Vrei sa meargă copii de parlamentari cu Logan?
1.Nu cred ca se va adopta o asemenea lege.
2.Nu stiu, nu ma pricep la masini.
3.La fel ca la 2.
Si chiar daca s-ar adopta o asemenea lege aceasta nu s-ar aplica retroactiv ci numai de la data intrarii in vigoare.
1. sansele sunt maxime sa se introduca o asemenea lege, asa cum este occidentul o are implementata de cel putin 20 de ani (ma refer la America, Australia si Canada), ca de restul nu stiu.
2. masina nu sepoate limita, dar te vei limita tu al una cu putere mai mica, daca vei vrea sa mai sofezi.
Legea asta ar fi de o imbecilitate cumplita. Asta ar insemna ca pana la 21 de ani practic nu ai mai putea conduce niciun fel de SUV, nici macar cele mici. Cu exceptia Lada Niva, care oricum nu e o optiune, nu cred ca exista vreunul sub 100cp.
In plus, masinile mai performante vin cu sisteme de siguranta pasive si active mult mai performante. Daca consideri ca tinerii ar fi mai predispusi la accidente, de ce le interzici tocmai accesul la masini cu astfel de sisteme performante?!
Si nu in ultimul rand, cam orice masina merge macar cu 150km/h, deci daca e sa-i dai in goarna, ii poti da si uneia cu 75cp.
Aaa, ok, daca limita ar fi fost la 300cp, mai avea o logica, dar la 100?!
Sper ca glumesti, ai suvuri de la toate brandurile cu motoare mici, pana si dusterul are 1.0 cu gpl sau suzukiuri cu 75cai, etc...
Masinile alea performante de care zici debea au aparut dupa 2020 si ceva, vrei sa spui ca tinerii isi permit masini noi la 18 ani?
Da si cu viteza ai dreptate.
Toate Suzuki mai noi de 2005 au motoare începând de peste 110cp
Https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Suzuki_engines#Diesel_engines
Mai documenteaza-te! Au motoare de 1.0/1.2/1.3cc care nu au peste 90hp.
Nu pe Vitara care e singurul suv de la Suzuki și nu după 2005
1. daca is intregi la cap si merg pe safety, eu zic ca sansesle sunt mari, ca si 25kmpH pe trotinete si toagle electrice, viteza decenta.
2. cu un mecanic fanatic priceput.
3. intrebi fanaticul.
Oricine conduce bolizi, ar tebui sa aiba minim 5 ani experienta cu modele inferioare si sa aiba toate tiglele pe casa. Cine ar vrea sa ocoleasca asta in stil ro, inchis pe viata cu munca voluntara la pachet.
Hahaha.
Americanii la 16 ani conduc motoare de 6 litri.
Violetta: așa cum are și America de 20 ani... Hahaha. Ce căcaturi scrie.
S ar putea baga, ca bogatii care abia au 19 ani isi iau masini de genu Lamborghini sau BMW cu multi cai putere si dupa cateva luni sau ani fac accidente mortale de la viteza exagerata, semn ca se poat incalzii jantele de la viteza excesiva si cred sa sunt sanse sa explodeze roata, in mare parte nu apuc sa puna frana si s au dus sa l viziteze pe dumnezeu in momentele alea?
Tu ai înțeles ce ai scris acolo?