Ce tot o lungesti asa ai scris un roman, mergi la politie depunde declaratie si acestia cu siguranta vor inainta catre Parchet cazul-ceea ce mi se pare de bun simt ca acest tip de gainari sa fie adusi in Instanta si judecati.
Stii vorba aceea cei care vorbesc mult fac putin! Tu cam pari din genul acesta, dovedeste contrariul si nu-i lasa sa scape pe acesti nemernici care din asta traiesc, apoi ii vezi cu vile si masini tari si uite ei au facut bani din necazul unor nefericiti!
Fa reclamatie la Politie!
Printeaza mesajele cu ei/ei si toate dovezile care le ai, inclsuiv copii dupa buletinul lui, dovada platii tale in contul ala bancar samd.
Sfatuieste si femeia aia care a fost inselata sa faca acelasi lucru.
Politia va incepe urmarirea penala si vor apare mai multi.
Hai totusi sa-ti spun un lucru: cand risti si aplezi la bisnitari, ai toate sansele sa ramai cu buzele umflate, fiindca nu sunt afaceri tocmai legale si tu stiai asta, deci ti-ai luat riscul cand i-ai contactat.
De ce nu ai contactat o firma legala, care face transporturi legale pe factura si ti-o asigura la transport?
Ai vrut sa scapi cu bani putini si ai ales ce era mia riscant, asadar, acum platesti acel pret al riscului.
Fiindca ai brut smecheier care de obicei, vine cu risc.
Poate te vei invatat de data asta, sa iei calea legala
Faci reclamație la politie și îi încurajezi și pe cei bagubiti să facă la fel. Înregistrezi convorbirile telefonice, chiar dacă ele rămân înregistrate timp de 6 luni la firma telefonică din țară. Faci print screen la conversațiile de pe Facebook.
Te ajută poliția dacă ai dovezi, nu inteleg de ce i-ai trimis bani unui străin. Dacă vorbeați față în fața era altceva dar așa să trimiți bani fără să cunosti omul
Si fata in fata poti fi escrocat daca ai incredere in cine nu trebuie
Buna se poate afla cum se cheama baieti respectivi ca si eu am doi pe lista care cam tot cu ceva de genu a fost doar ca era meccanico acum