Nu spui clar daca te-au oprit in timp ce conduceai masina pe drumuri publice.
Daca este asa vei fi acuzat pentru conducere sub influenta drogului, poti fi condamnat penal si sa-ti fie anulat permisul de conducere.
Vei putea obtine un nou permis dupa trecerea a 6 luni de la terminarea pedepsei cu executarea inchisorii sau a unui an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, daca pedeapsa este cu suspendarea executarii.
Nu are importanta ca a iesit putin sau mult, ci faptul ca nu trebuia sa ai drog in corp deloc, ori tu ai avut.
La analiza de sânge vei fi la fel de pozitiv; THC rămâne multe zile (mult mai mult de 2!) în organism.
Bine că te-au prins, sper să nu mai conduci niciodată.
Daca nu esti in stare sa intelegi ceva nu mai raspunde, spre deosebire de cei ce merita eu chiar nu eram sub nici-o influenta, ca poate oi avea rămășițe in corp este alta dar nu e nevoie sa fi un nesimțit ce doreste raul cuiva. Nu ma cunosti si nu ai dreptul sa spui asa ceva
Avand in vedere ca te-au gasit pozitiv la analize si legea zice ca e o infractiune tu poti sa zici ce vrei... doar sa nu ii faci nesimtiti pe cei care te judecat ca ai incalcat legea
Okei pe o parte ai dreptate, dar eu ce am intrebat sus? "Cine a trecut prin asa ceva si are experienta si poate sa-mi zica cum a fost in cazul lui/ei" nu am scris "hei băgați va in seama și scrieti cum să îmi ia permisul, ca sunt pericol etc."sunt frustrari si eu unul nu accept sa fiu judecat de altii mai ales aiurea si repet daca ceream sa ma fută la cap fiecare cu parerea lui de ce trebuie sa patesc sau ce merit atunci da. In cazul in care eu am pus o intrebare strict pentru ceva ma astept ca cine are putin creier sa se abtina de la a arunca cu vorbe aiurea. Este atât de simplu dar vad ca foarte dificil pentru unii.
Buna! Si eu am patit la fel acum o luna, am fost testata in trafic, am iesit pozitiv la benzo si acum astept. Ma poti ajuta si pe mine cum au decurs lucrurile in cazul tau? Multumesc!