| MisterKat a întrebat:

Am o intrebare : am implinit 19 ani anul asta, inca mai sunt in liceu in clasa a 12-a. Mai pot primi alocatie? Intreb asta fiindca mi-a venit un aviz in posta sa-mi iau alocatia, surpriza acolo nu au gasit fluturasul pentru alocatie(acela editat de Guvern) acolo angajatele de la oficiul postal au zis ca poate au incurcat alocatia mea cu a altuia (deoarece mai sunt alti oameni cu acelasi nume de familie ca si al meu). Ce pot sa fac? Ce ma sfatuiti?
In plus eu mai am niste bani neluati din alocatii din clasa a 10-a si a 11-a mai pot sa-i iau? Sunt dreptul meu.eu asa cred. Voi?!

5 răspunsuri:
| pensionar a răspuns:

Dreptul la alocatia de stat il ai pina la majorat sau terminarea studiilor; deci ai dreptul pina termini liceul si mai ai dreptul daca reusesti la o facultate de stat; la a doua intrebare nu cunosc raspunsul dar il poti afladirect de acolo de unde ridici alocatia

| RoxyAde a răspuns:

Eu nu mai stiu cum e acum ca nu mai sunt eleva dar din cate imi amintesc alocatia o iei atata timp cat esti la scoala. Dar alocatia din clasa a 10a si a 11a nu stiu daca o mai poti scoate. Nu stiu daca nu exista o data limita pana la care poti scoate alocatia dintr-un anumit an.

| PaullaDeDe a răspuns:

Da mai poti lua alocati pana termini scoala doar trebuie sa iei o adevarinta de la scoala ca tu esti inca la acea scoala

| deiu a răspuns:

Pai...eu am o prietena care anul asta implineste 19 ani... ea a primit alocatie pana a implinit 18 ani. dupa aceea nu a mai primit.si acum primeste iarasi. iau intrat pe card si banii de atunci care nu i-a primit, aproape un an.
acum da, s-ar putea sa se fi facut o greseala.nu stiu ce sa zic, dar banii ar trebui sai primesti.nu prea ma pricep eu cu acte.big grin
succestongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Discuta cu dirigintele tau sau cu directorul / secretara scolii, o data ce ai informatiile mergi cu unul din parinti la Oficiul Postal sa-i lamureasca ei pe angajatii Postei. Succes.