Dreptul la alocatia de stat il ai pina la majorat sau terminarea studiilor; deci ai dreptul pina termini liceul si mai ai dreptul daca reusesti la o facultate de stat; la a doua intrebare nu cunosc raspunsul dar il poti afladirect de acolo de unde ridici alocatia
Eu nu mai stiu cum e acum ca nu mai sunt eleva dar din cate imi amintesc alocatia o iei atata timp cat esti la scoala. Dar alocatia din clasa a 10a si a 11a nu stiu daca o mai poti scoate. Nu stiu daca nu exista o data limita pana la care poti scoate alocatia dintr-un anumit an.
Da mai poti lua alocati pana termini scoala doar trebuie sa iei o adevarinta de la scoala ca tu esti inca la acea scoala
Pai...eu am o prietena care anul asta implineste 19 ani... ea a primit alocatie pana a implinit 18 ani. dupa aceea nu a mai primit.si acum primeste iarasi. iau intrat pe card si banii de atunci care nu i-a primit, aproape un an.
acum da, s-ar putea sa se fi facut o greseala.nu stiu ce sa zic, dar banii ar trebui sai primesti.nu prea ma pricep eu cu acte.
succes