Un profesor are dreptul de a confisca un bun care e interzis in regulamentul scolii dar nu are dreptul de al distruge astfel va trebui sa achite contravaloarea lui dar daca mi-ai spune ce ti s-a intamplat asi sti cum sa-ti spun mai bine
Pai ma jucam carti cu colegii mei, profesoara noastra nu era in clasa si a venit profesorul de la clasa de visavis si a strigat ca de ce facem galagie, noi am continuat sa jucam carti pentru ca noi nu scoteam nici un sunet, a venit la noi, ne-a luat cartile si le-a rupt, si tin sa mentionez ca nu erau carti cumparate din piata erau madison dealers care costa 50 de lei
Avand in vedere ca erau niste simple carti (nu era un telefon, tableta etc ceva mult mai valoros) si probabil ca in regulamentul de oridine interioara scrie ca nu aveti voie sa jucati carti (sau alte jcuri de noroc, cel putin asta spune la mine la liceu.) iar voi ati aratat indiferenta cand a intrat un profesor, cam sunteti voi de vina nu el
In locul tau a-si tace din gura si a-si fi mai atent data viitoare, nu cred ca directorul/directoarea voastra ar fi incantata sa auda ca voi jucati carti in timpul unei ore(chiar daca nu era nici un profesor). Daca intra peste voi riscati mult mai mult decat sa ramaneti fara carti.
Pai nu stiu...mi se pare ceva dur suspendare 3 zile pentru carti de joc..ma rog nu conteaza, oricum primesti funda