Refuzi. Tu nu i l-ai oferit împrumut! Îi poți bloca numărul, dar NU te întâlni cu el. Iar, dacă te hărțuiește folosindu-se de alte numere, îl poți amenința cu poliția. Dacă ești minor, vorbește deschis cu părinții tăi.
Tipii ca el, probabil, au făcut un obicei din a-și găsi fraierii pe OLX, ori pe alte site-uri ca acesta. Cine știe, câte plângeri pot exista împotriva lui, la poliție. Schimbul s-a făcut corect, cu acordul amândurora. Tu fii cu inima împăcată fiindcă ai fost corect.
Martorii nu prea își au rostul. Mulți se pot folosi (și) de martori mincinoși, pentru a obține credibilitate. Și el, și tu.
Dacă s-ar fi răzgândit la scurt timp, alta ar fi fost situația.Dar, după ce l-a utilizat cât a vrut (pe deasupra, mai are nevoie de încă 7 zile de butonare), e ciudat. Poate a mai și înlocuit piese din el (să nu mă înjuri , fiindcă nu le am cu tehnologia), dar ținând cont că un PC se poate constitui din piese individuale, pentru a-ți face unul performant, mă gândesc că putea proceda la fel, și cu telefonul, pentru ca apoi să ți-l returneze, pe motiv că nu-i mai place, ori că nu mai funcționează cum vrea...
Răspunsul e NU, la ultima ta întrebare.
Daca este asa cum ai spus si ai martori atunci n-are ce sa faca, trebuia sa deschida ochii mai bine.
Pai telefonul nu a avut problemele alea de care spune el..ma gandesc ca e un fel de teapa..adica i-am dat un telefon bun si mi-l da stricat inapoi
Nu are ce sa iti faca.Ii aduci aminte ca l-a verificat de fata cu tine, daca avea defecte nu ai fi acceptat sa te vezi cu el.
Adi1987 întreabă: