| Vasiliu_Catalin_1998 a întrebat:

Salutare,am o tranzactie pe card de 100 de dolari adica 400 si ceva de lei pe care nu am facut-o eu.La datele tranzactiei scrie ca e facuta la ora 6 si ceva dimineata cand dormea si patul de sub mine.Am fost la banca si au zis ca o sa faca un aviz de refuz de plata si ca o sa se investigheze tranzactia si daca exista aceasta tot eu trebuie sa platesc comision.As vrea sa intreb daca a mai patit cineva asa ceva!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E usor atunci, Lasa banca sa rezolve. Oricum se vede pe ip, cine a cumparat cu cardul ce a cumparat, si cine foloseste ce a cumparat de pe cardul tau. Sau cine a folosit, ca e de ajuns o singura data.
Or sa rezolve ei happy

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te loghezi in online banking poti vedea si catre cine s-au dus banii aia. Poate ai vreun abonament care s-a prelungit automat sau ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este simplu, reclami la banca, si ceri si o lamurire, si cum zice si baiatu de mai sus, daca intri pe internet banking vezi si pe ce s-au luat.
Asta daca nu umbli cu magarii si nu ti-ai bagat cardul pe cine stie unde.
Banca va bloca tranzactia daca nu ai facut-o tu, si iti vei lua banii inapoi.
Lor le scrie unde s-au dus banii si cum.
Daca nu ti-ai cumparat cacaturi de gaming, ( ca asa e generatia asta noua care vine din urma, fiarta pe calculatoare si stat in casa), sau cine stie ce cod sau joc, atunci n-ar trebui sa iti faci probleme, banii vor fi returnati. happy
dar vezi ca nu sunt prosti, daca umblii cu prostii happy

| Vasiliu_Catalin_1998 explică (pentru anonim_4396):

Pai imi apare la sume blocate tranzactia si scrie acolo un site ''US STEAMGAME'' pe care cred ca iti trebuie cont ca sa descarci ceva si sunt sigur ca nu am intrat pe asa ceva

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vasiliu_Catalin_1998):

E usor atunci, Lasa banca sa rezolve. Oricum se vede pe ip, cine a cumparat cu cardul ce a cumparat, si cine foloseste ce a cumparat de pe cardul tau. Sau cine a folosit, ca e de ajuns o singura data.
Or sa rezolve ei happy

| oz_1736 a răspuns:

Uite-te la altii din jurul tau. Cine ar avea acces la card? Cui i-ar trebui piesa aia?