Doamne fereste.Trebuie ca spitalul sa fie dat in judecata.Eu nu stiu cum au unii tupeul sa lucreze acolo si (aproape) sa omoare oameni.A mai fost recent un caz cu o tanara mama care a murit fiindca nu au bagat-o in seama, probabil li se parea ca durerile sunt normale, ca doar asa e la femei, se plang ele prea mult(sarcasm).E pur si simplu horror! Imi pare rau, sanatate multa baietelului si putere parintilor!
Vizitează mamaica in fiecare zi și încearcă sa discute cu directorul spitalului.
Pentru a raporta presupusul caz de malpraxis, urmati acesti pasi:
1. Documentati toate informatiile relevante despre incident, inclusiv datele medicale, numele medicilor implicati si orice alte detalii importante
2. Contactati Colegiul Medicilor si solicitati informatii despre procedura de raportare a unui caz de malpraxis medical. Acestia va vor oferi detalii si s-ar putea sa trebuiasca sa completati un formular de raportare
3. Furnizati toate informatiile pe care le-ati documentat Colegiului Medicilor. Asigurati-va ca oferiti o descriere detaliata a incidentului si a oricaror consecinte pe care le-ati observat
4. In functie de procedurile locale, Colegiul Medicilor poate incepe o investigatie sau va poate recomanda sa consultati un avocat specializat in malpraxis medical pentru a va proteja interesele.
5. Consultati un avocat specializat in malpraxis, ca sa obtineti sfaturi legale si pentru ati reprezenta interesele in cazul in care este necesara o actiune in justitie
DaciaRomania întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: