Cand a spart parbrizul?
daca exista o cercetare penala, termenul de prescriptie civila poate fi prorogat(asta in masura in care va fi si condamnat), daca nu, dreptul de a cere despagubiri s-a prescris dupa 3 ani. - asta in masura in care a avut discernamant
Ei zic ca acum doua luni jumate iar dupa incident au chemat politia si politia probail iau anuntat pe cei de la spital dupa care l-au internat la acel spital pentru persoane cu probleme psihice.
Acum trei saptamani i-au dat drumul acasa iar in aceste trei saptamani a fost luat de doua ori de politie o data acum doua saptamani si o data astazi sa il intrebe ce a facut iar el nu stie cand iar cei de la politie insista.
Daca se dovedeste ca nu avea discernamant nu va raspunde nici civil, nici penal.
De ce sa inteleg?
Ca va urma o procedura penala?
Sau ca il vor da in judecata si dupa se va decide daca a avut discernamant nu prea cunosc procedura.
Va multumesc.
Nu prea inteleg.
Oricum ca multumesc pentru timpul acordat si ca mia-ti raspuns la intrebare.
Din pacate nici eu nu am cunostintele necesare pentru a il putea ajuta iar situatia financiara pentru un avocat sau ceva de genul nici atat.
Asta este asteptam vom vedea ce se va intampla imi pare rau ca nu pot ajuta o persoana in aceasta situatie.
Va multumesc.
Ar trebui supus unei expertize medico-legale de catre organul de urmarire penala