ATV-urile de peste 49cc intotdeauna necesita inmatriculare. Ar fi o modalitate care o aplica multi, sa faci cumva sa il inscrii la primarie cu acte de 49cc, si astfel vei scapa de inmatriculare! La inmatriculare mi se pare ca trebuie sa ai si permis de motocicleta sau de categoria in care se incadreaza ATV-urile! Daca e o chestie doar de moment sa circuli pe drumuri publice, care n-o sa dureze multi ani, mai bine nu ti-l inscrie sau inmatricula! Cunosc pe cineva din oras de la mine care are ATV Polaris de 330cc si umbla de mult timp fara numar de inmatriculare! Sper ca te-am ajutat, probabil merit fundita!
Atv-urile trebuiesc inmatriculate ca orice autoturism si pentru al conduce iti trebuie permis categoria B si parca merge si cu B1!
Da, trebuie inmatriculat si iti trebuie permis de conducere subcategoria B1 si sa ai varsta de 16 ani. Numai bine!
Ai nevoie de permis de conducere cat A si de numar de inmatriculare de la politie.
Cum poti sa ii dai funda aluia care te invata sa faci ilegalitati? In niciun caz sa nu circuli cu el neinmatriculat/neinregistrat (si fara permis sau atestat). Poti face puscarie. Nu stiu exact legislatia. Poate te lamuresti pe ATV Forum. Daca ATV-ul necesita inmatriculare, du-te la RAR sau la primarie si inscrie-l. Mai mult decat atat, ATV-ul este supus impozitelor, ca orice alt autovehicul.