| filiphh1 a întrebat:

Salutare, astazi la ora de sport am venit imbracat cu o pereche de pantaloni tip cargo (acestia sunt largi, nu imi restrang mobilitatea) si am fost dat afara pe motiv ca nu am echipament, cade si acest act al profesorului in legea aceea ce interzice profesorilor sa dea elevi afara de la ore? As dori sa imi exercit acest drept la educatie si sa ii demonstrez domnului profesor ca a gresit.

2 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns:

Pai, vi s-a comunicat la inceput care-s conditiile la ora? Oricum, n-are sens sa te iei in furci cu el, nu o sa fie o experienta placuta la orele de sport si s-ar putea sa te puna mereu in situatii indezirabile. Ai putea sa vorbesti separat cu el, sa-i spui motivele pentru care ai ales pantalonii, poate ca n-ai avut altii samd. Vezi ce zice si el si ajungeti cumva la pace.

| filiphh1 explică:

Sunt clasa a 10-a din cauza orelor online noi am facut in clasa a 9-a doua "ore de sport"(a asistat si dansu la meciul nostru de fotbal), iar eu nu imi amintesc nici o precizare a echipamentului sportiv, este cumva de inteles ca ora de sport=echipament, dar in opinia mea atat timp cat hainele nu iti afecteaza performanta sportiva nu vad o problema in a purta altceva in afara de trening. In cazul unei absente de la ora respectiva as vrea sa am o discutie cu dansul in care sa am argumente valide pe baza legi.