| fgdvdszvdfzfz a întrebat:

Salutare băieți. Am 20 de ani și vreau să dau pentru motocicletă deoarece sunt un împătimit al motoarelor, în general dar problema e că la noi nu pot să dau decât pentru A2, adică motocicletă cu putere destul de mică și pe mine mă interesează o motocicletă puternică ce se încadrează în categoria A. Cum disper și pentru A nu pot să dau acum, ci tocmai la 24 de ani, m-ar interesa să dau examenul în afară, deoarece am auzit că prin Grecia unde se află o cunpștință se poate de direct pentru A de la 20 de ani ți că dacă dai ceva euro în plus la examinator permisul e ca și luat.
Ce sfat îmi dați? Să dau acum doar pentru A2 și să-mi iau motocicletă de 48 de cai și să merg cu ea până la 24 de ani sau să fac *manevra* asta cu permis luat pe șpagă în afară?
Voi ce ați face?

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te sfatuiesc sa obtii acum permisul de categoria A2 si dupa 2 ani de experienta il poti obtine pe cel de categoria A, nu trebuie neaparat sa ai 24 de ani.
In Romania nu vei putea circula legal cu motocicleta ce se incadreaza la categoria A, pana nu vei avea 24 de ani.