Poti reclama atat la magazin, cat si la protectia consumatorului.
Banii pentru laptele cumparat ii poti obtine doar daca ai pastrat bonurile, altfel nu cred ca ii primesti.
Trebuie sa ma uit in gunoi. de fel ei nu pot contesta ca am laptele din alta parte deoarece e propia lor marca si doar ei o vand. in cel mai rau caz cumpar inca unul astazi caci cu siguranta voi prinde unul stricat ca si restul. si pe langa asta cu banii platiti pana acum pe produse nu pot deconta faptul ca am avut probleme de sanatate timp de cateva zile. acum caut cum pot primi si compensatii si ce pot rezolva pe cale legala. ANPC-ul am inteles ca le vor face o vizita, sper sa gaseasca ce am gasit si eu
Greșit! Mai există magazine de cartier, care cumpără en-gros din supermarket și vând în magazin.
Iar, bonul arată data când ai cumpărat.
Laptele nu este stricat din cauza dopului, ci din cauza contaminării laptelui pe linia de producție și lipsa unei pasteurizări corespunzătoare.
Tu depunde plangerea la anpc ca nu ai nimic de pierdut. Daca se strang mai multe cu siguranta o sa se ia masuri
Cand mergi la magazin desfa acolo pe loc o cutie si vezi cum este.
Daca este stricat mergi si vorbeste cu un sef de magazin, spune le ce se intampla si ca daca nu iau ei masuri, suni tu la protectia consumatorului.
De asemenea in fata lui deschide o alta cutie, daca este buna o platesti, daca nu sa se spele cu el pe cap.
Masinile de ambalat se pare ca nu sunt inca reglate pentru. noul stil de dopuri, sesizeaza la magazin si/sau la ANPC, chestia asta e periculoasa si lotul trebuie retras din vanzare.
Salut, am patit aceeasi chestie de 2 ori. Eu sunt din Brasov si de cand au schimbat capacul a fost stricat laptele.