Este ilegal sa detii cartuse si arme chiar daca au o anumita vechime. Se poate face inchisoare intre 3-10 ani pentru acest lucru, deci mare atentie cum rezolvati aceasta problema. Eu dupa ce au murit bunicii mei in podul casei am gasit un pistol din al doilea razboi mondial, tatal meu l-a predat imediat. Si in aceasta situatie l-au chemat pentru declaratii de mai multe ori.
Detinerea in mod ilegal de munitie si armament(indiferent de vechime)este infractiune si se pedepseste cu inchisoarea.
E ilegal, mergi la politie si preda-le... oricum o sa faca o ancheta pe tema asta...de unde le ai, de ce n-ai anuntat
Pe langa raspunsul corect al lui frvtel, as adauga ca intri in legalitate daca munitia este utilizata (gloantele sunt trase) si nu constituie pericol. Funda pentru frvtel
Imi pare rau dar nu sunt de vanzare, tin mult la ele mai ales ca le am de cand eram copil.
Nu este, ilegal legat de al doilea rwzboi mondial este afisarea svastici si salutul nemtesc, astea sunt cele mai rele, daca detii o arma veche trebuie permisul, dar cartușe nu