Acea taxa (pentru prima examinare) este, de regula, cuprinsa in suma platita la scoala de conducere si vezi actul incheiat cu aceasta.
Daca este cuprinsa nu mai trebuie s-o platesti de prima data, alta este situatia cand repeti proba practica.
Este prima dată în care susțin proba practică si nu știu exact daca era cuprinsă în contractul încheiat cu scoala, țin să specific că acea taxă o plătesc la sediul firmei si nu instructorului
Citeste contractul si o sa afli.
Ziua de examen sa plătește că o ora de condus pentru că folosești mașină scolii
Aia sunt banii instructorului, platesti masina ca o folosesti pentru examen, nu stiu cat de normala e suma mai ales ca platesti scoala cu totul si nu-si justifica suma de multe ori pentru ca multi dupa 45 de minute te dau afara din masina dar nu mai conteaza daca iei permisul
Totul depinde de regulamentul scolii si prevederile contractuale. Unele scoli nu percep separat o asemenea taxa, deoarece este cuprinsa in taxa de scolarizare, altele o percep.
Plătești ce scrie aici - Taxa pentru rezervarea autoturismului în ziua examenului de traseu
https://www.scoala-auto-dicu.ro/taxe-pt-examen-auto/
Să ai banii la tine că altfel nu dai examen - pleacă instructorul cu mașina de examen imediat cum i-ai spus că nu ai banii.
Asta dacă nu ai plătit mașina cu o zi în urmă la școală.
Nu te urci în mașină ca să dai examen dacă nu e plătită mașina.
Te reprogramezi după aia și dai traseul cu altă mașină tot după ce ai plătit înainte taxa de rezervare a mașinii la traseu.
O mașină la examen pierde 4 ședințe - deci 300 lei cum ia școala aia e o sumă normală.
Ce taxa de traseu ma asa ceva n-am mai pomenit, o fi un mod mai frumos de a "cere" cascaval ca sa treci
efspactsy întreabă: