| 1Me9 a întrebat:

Salutare fratilor. Uitati, tocmai ce la 21 si ceva a venit vecinul de jos si mi-a zis ca vine el cu politia, ca e prea multa galagie, etc, si m-am luat in gura cu el.
Treaba sta asa...am venit de la liceu (la ora 20:15) si m-am pus pe treaba casnica, pentru ca mda, vine weekend-ul si cam iesim pe afara, baute, etc.Ideea e ca, am dat drumul la apa sa fac o baie, dupa am dat drumul la masina de spalat, care dura de la 21:30 la 22:15. Poate sa vina cu politia si sa primesc si eu amenda?! Adica, frate, nu pot face treaba ziua, ca am liceu de la 13 pana la 19-20 si dimineata invat si eu, ca tot omul.Pot pati ceva?!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca n-ai facut galagie mare si nu constata politia asta atunci nu te poate amenda. Doar daca ar fi si alti martori, care sa spuna ca i-ai deranjat si pe ei, atunci te pot amenda, conform L.61/1991, rep. in 2014, pentru:
"25) tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;"

| 1Me9 explică (pentru Ioandelasal):

N-are martori. Daca nu o luam in considerare si pe nevasta lui, in rest, toti oamenii sunt decenti si nu mi-au zis nimic de galagie sau ceva.
Plus ca, de exemplu, vecinul de deasupra e foarte galagios si mai are si o bormasina si un flex, ca isi renoveaza apartamentul.E nepoliticos sa te duci si sa il tot stresezi ca tu chemi, ca faci, ca dregi.Suntem vecini, daca nu intelege pe cale amiabila...altfel, nu il pot trata in afara de sictir.

4 răspunsuri:
| gratargratar a răspuns:

Nu primesti amenda. Eventual avertisment...
Spala si tu pana la 13 hainele... Probabil ca ai mai facut tu galagie si cu alte ocazii, ca nu venea el la tine dintr-o singura intamplare.

Adapteaza-te la conditii ca nu e imposibil.

| 1Me9 explică (pentru gratargratar):

Frate, mosul ala tot vine, are senzori. Ii trebuie lui un analgezic, daca stii ce zic

| JustDeedee a răspuns:

Nu vad de ce s-ar intampla asta, nu ai facut nimic rau.