Poti sa-i dai in judecata, in conformitate cu prevederile contractului si sa soliciti sa fie obligati sa presteze serviciile conform prevederilor contractuale, intr-un termen rezonabil, de ex.cca 15 zile.
De asemenea poti solicita si penalitati de intarziere pentru intarzierea prestarii serviciilor la care s-au obligat.
Daca n-ai nici o dovada scrisa (chitanta, factura, contract), atunci in instanta nu- sau foarte greu vei avea castig de cauza.
Cere-le materialele care nu le-ai primit inca, iar pentru albume (si doar pentru ele).
Achita diferenta de 30% (intre timp sau scumpit componentele pentru a le face).
p.s.
Cand trimiti poze, cere-le imediat si confirmarea de primire!
Nu eram nebun să nu fac contract. Am uitat să menționez.
Păi dacă eu am trimis pozele în noiembrie și el nu a fost în stare să acceseze link-ul în timp util, ce vină am eu? Cum să mă "ardă" la prețurile din 2024 dacă tot ei au tărăgănat timpul?
Daca ai mail-ul cu link-ul pozelor, atunci arata-le!
Tu trebuia sa le anunti si pe alta cale (telefonic) despre momentul si modul de trimitere a link-ului. N-au avut cum sa ghiceasca detaliile.
Dacă e firmă, adresează -te și la ANPC.
Dar o să ai nevoie de contract și bon fiscal.
Deci ei AU SPUS ca iti ofera diverse chestii, si tu ai platit pe vorbe. Din pacate, cred ca ti-o cam iei in instanta... A nu se intelege ca tin cu aia, din ce zici tu sunt niste nenorociti, dar... daca aveai un contract de prestari servicii in care ei mentionau in clar ce se obliga sa iti ofere pentru suma x, alta era treaba.
Nu, există contract. Nu m-am făcut înțeles. Există un contract pe care ei nu și l-au respectat. Discuțiile pe W'app sunt bonus, ca să zic așa.
Perfect. Atunci daca ai contract semnat si nu s-au achitat de obligatii, da-i in judecata si cere despagubiri de sa le stea in git!
Daca ai semnat contract cu ei si ai si dovezile adica conversatiile, atunci ia legatura cu un avocat si incepe demersurile pentru ca ai sanse sa te alegi cu ceva. Dar mai intai instiinteaza-i de chestia asta ca s-ar putea sa se sperie si sa rezolvati pe cale amiabila