În primul rând, îți recomand să nu mai cumperi de pe tot felul de site-uri de astea. Gen Aliexpress, Ebay sau astea, da. Astea e părerea mea. Nu o lua personal, asta e recomandarea mea ca să nu mai pățesti așa.
În al doilea rând, după cum ai făcut și tu, reclamație la anpc. Bănuiesc e, acest site, bavaria e site străin, trebuie să faci reclamație la o autoritate anpc din ue, care să te ajute.
Este din Romania site-ul. Bmwoe.ro
Parerea ta e fix degeaba. Ali/ebay/"sau astea" au toate o politica foarte clara si daca casti ochii, sansele sa iei teapa sunt ca si nule. Crede-ma ca am patit-o si sa platesc un telefon pe care l-au facut astia pierdut pe aeroport la Bucuresti inainte sa treaca de vama sau sa comand de pe Amazon un jurnal pe care mi l-au trimis si a doua oara fara sa platesc un cent in plus ca prima oara... deh, posta, nu am reusit sa aflu vreodata ce si cum. In cazul lui, a luat o teapa traditionala.
@Soldier92: Fii baiat destept pe viitor si cumpara de pe amazon.de. Preturi excelente, fara taxe suplimentare ca vine ue-ue, nu ai de mers la vama si de asteptat. Am luat componente auto, moto, eletrice de la nemti direct, nici o problema. Unde mai pui ca gasesti componente din dezmembrari la 1/4 din pretul de la noi...