Da, asa este, poti fii executat silit de tribunal, pentru neplata datoriilor, unde ti se impune proprire pe salariu, sau vanzare de bunuri mobiliare sau imobile.
Daca tatal tau are casa, masina sau alte lucruri pe numele lui, pot fii scoase la licitatie, vandute si banii recuperati.
Din paacte, mama ta nu are nici o autoritate sa ceara sau sa negocieze cu compania de telefaone, deoarece nu este ea titularul contractului si nici nu are imputrnicire legala.
PS Nu am inteles sumele pe care le vehiculezi tu aici, milioanele astea, odata ce banii vechi sunt retrasi de ani buni, ce treaba mai au in procesul asta.
TITULARUL trebuie sa plateasca
daca tatal tau s-a dat la fund, atunci ei nu au decat sa il gaseasca
insa daca proprietati (masina, casa/apartament, etc.) sunt pe numele lui, atunci e naspa, ca o sa vina sa le execute!
si CHIAR nu aveti ce sa faceti
totusi, daca stii un avocat bun SI DE INCREDERE (cineva care nu vrea doar sa iti ia banul si sa ii pese de persoana si problema ta), atunci puteti sa va consultati cu el, insa din pacate, cred ca orice actiune legala se face numai de catre titular, de nimeni altcineva!
PS acum recitind, chiar daca titularul e raspunzator, si singurul care poate merge la judecata, totusi, in caz de executare silita, un avocat chiar poate sa ajute, am impresia ca se aplica legi ale casatoriei care protejeaza partenerul care ramane si foloseste proprietatea, mai ales daca are copii, impotriva unor rude care ar avea dreptul, si chiar impotriva unei eventuale executari silite
concluzia: mergi la avocat cat mai repede, daca cazul e asa de vechi, oricand se poate da o decizie de executare silita, care trebuie contestata imediat, altfel, dupa ce o executa, nu numai ca o sa fiti aruncati in strada, dar o sa fie mult mai greu de castigat
"Nu ni se parea corect sa platim atat" - ai beneficiat de niste servicii si esti obligat contractual sa le platesti. Daca nu intelegi sa citesti detaliile abonamentul/costuri extra etc, nu mai semna contracte.
41 milioane…. damn, nu mai bine inghiteati in sec si plateati 250 din prima? )
Stai linistit ca sant cu miile notificari din astea o sa mai te hartuiasca cu plicuri din aste asta este, firme de recuperari creante, am citit undeva ca la 3 ani devin nule dosarele astea dar ei continua sa intimideze