Stop, le cam încurci. În UE din care România face parte, sunt state suverane și recomandări ale UE referitoare la legislație. Președintele Românie nu stabilește el legile. Există o lege fundamenrtală numită Constituție. Aceasta este bazată pe drepturile omului.
Dta nu ții cont de aceste aspecte când emiți ideile de mai sus.
Te invit sa faci trolling ieftin altundeva, ca romanii nu o sa voteze un musulman ca presedinte de buna voie nici daca suntem cuceriti de arabi cu forta
Cred ca partea legata de Islam este cea mai mica problema a lui. Are altele mult mai grave. Cum ar fi perceptia complet distorsionata a realitatii.
Lasati-l mai sa traiasca in lumea sa utopica ce aveti voi, are chiar doua propuneri foarte misto mai ales cea cu introducerea pedepsei cu moartea, cea abolita de democratie, dar folosita in comunism.
Tu chiar crezi ca eu glumesc? Nu. Si nu incepe sa ma compari cu drogatii sau sa ma faci drogat.
Daa, sigur, nu mai in visele voaste. Eu stiu foarte bine Islamul mai mult decat voi. Asa ca, nu ma invata tu Islamul. De asta vreau sa fac ceea ce vreau sa fac. Pentru ca stiu ca asta e calea cea dreapta.
Radeam de cum vrei tu sa speli fata islamului cu crime si mai multe. ha ha ha ha
Ups, scuze. Eram nervos.
Vreau sa fac asta numai ca sa dovedesc ca Islam nu e religie rea ci religie buna la fel ca toate religiile, si vreau sa dovedesc ca Islam te invata sa fii bun si drept la fel ca Crestinismul si Iudaismul si altele. Asta e ce vreau sa dovedesc. E ceva rau in asta?
Nu prea stiu politica si de asta intrebam. Plus, ca acum stiu ceva despre Presedentie.
Eu nu am incercat sa-ti explic Islamul.
Am incercat sa-ti explic ca sansele tale de a fi luat in serios in calitate de "viitor presedinte al Romaniei" si de a avea videoconferinte cu regele Arabiei Saudite, emirul Kuwaitului si factorii de decizie din Uniunea Europeana, in care ei sa-ti asculte si sa-ti implementeze "ideile", sunt egale cu zero.
Iar faptul ca nu esti capabil sa intelegi acest lucru simplu este o indicatie ca ai probleme de perceptie a realitatii.
Iar daca mai adaugam la asta si faptul ca acum cateva luni voiai sa lucrezi la NASA, iar apoi voiai sa fii prim-ministru, tabloul "sanatatii" tale mintale este complet.
Ce e bun la islam? Violenta? Rasismul? Discriminare? Misoginismul?
Si atunci ce fac? Sa las oamenii sa degradeze si sa demonizeze Islamul?