| Adlai a întrebat:

Salutare lume,

Aș vrea să vă întreb ceva legat de politica Europei, pentru ca vreau să mi se dea voie drept ca viitorul Musulman Traditional Președinte al României să pot invita Musulmani lideri politici cum ar fi regele Arabiei Saudite și Emirul Kuwaitului la live chat conferință numai cu intenția de a discuta despre reformarea învățăturilor islamice.

Articolul 1 Legea(Shariah) 1

1. Oricine commite pedofilia va fi condamnat la 100 de biciuri
2. Oricine face omor este condamnat la moarte pentru că nu a respectat viața unui om care e sacră

Inția mea este de a da imagine bună Islamului astfel încât să nu mai fie critici. Plus că dacă vad o grupare teroristă, atunci voi trimite trupe militare să o extermine.

Cine zice in Europa ce e permis și ce nu e permis? Ca să îl invit la live chat în calitate de viitorul Președinte al României.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Stop, le cam încurci. În UE din care România face parte, sunt state suverane și recomandări ale UE referitoare la legislație. Președintele Românie nu stabilește el legile. Există o lege fundamenrtală numită Constituție. Aceasta este bazată pe drepturile omului.
Dta nu ții cont de aceste aspecte când emiți ideile de mai sus.

46 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Te invit sa faci trolling ieftin altundeva, ca romanii nu o sa voteze un musulman ca presedinte de buna voie nici daca suntem cuceriti de arabi cu fortalaughing

| johnnny123 a răspuns:

Exista medicamente pentru ce ai tu.

| johnnny123 a răspuns (pentru Wr3nch):

Cred ca partea legata de Islam este cea mai mica problema a lui. Are altele mult mai grave. Cum ar fi perceptia complet distorsionata a realitatii.

| Simpatic a răspuns:

Lasati-l mai sa traiasca in lumea sa utopica ce aveti voi, are chiar doua propuneri foarte misto mai ales cea cu introducerea pedepsei cu moartea, cea abolita de democratie, dar folosita in comunism.

| Wr3nch a răspuns (pentru Simpatic):

Pedeapsa cu moarte e useless, au fost destule cazuri cand unii au fost condamnati si executati desi nu erau vinovati asa ca mai bine nu.

| TheMaker a răspuns:

Și când mă gândesc că tu chiar umbli liber printre noi...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ha ha ha ha ha

| Catrice a răspuns:

Nu,nu,nu,nu,și nu! Eu voi fi președinte înaintea ta! Punct!

| Adlai explică (pentru Wr3nch):

Da ma, si eu sa stau si sa sambesc la voi cum degradati si demonizati Islamul, ca mi-e imi imi place asta?

| Adlai explică (pentru Catrice):

Iar eu voi fi mortul

| Wr3nch a răspuns (pentru Adlai):

Da e o chestie smechera numita parere, cum si islamisti zic de noi ca suntem caini crestinilaughing Hai sa nu o dam pe aia cu religia pacii, ca chiar nu e.

Daa, si ce zic eu Lui Dumnezeu la Inviere la de ce nu am practicat pedepse

| Adlai explică (pentru sadrian46):

Aaaa, deci cu asta eu am de a face.

| Catrice a răspuns (pentru Adlai):

Nici cenușă nu mai rămâne din tine, așa sa știihee hee

| Adlai explică (pentru suntserios):

Tu chiar crezi ca eu glumesc? Nu. Si nu incepe sa ma compari cu drogatii sau sa ma faci drogat.

| Adlai explică (pentru Catrice):

Cum adica?

| Adlai explică (pentru johnnny123):

Ha ha, nu am nevoie, simt perfect sanatos mental

Eh, atunci nu practic executia de frica sa nu pacatuiesc.

| Catrice a răspuns (pentru Adlai):

Iti arunc cenușa în spațiu, in ocean, pe Everest, peste tot in lumehee hee

Loool, jur ca nu trolez. Si nu cuceresc pe nimeni, ok?

| johnnny123 a răspuns (pentru Adlai):

Asa spun si aia care se cred Napoleon sau Iulius Cezar.

Daa, sigur, nu mai in visele voaste. Eu stiu foarte bine Islamul mai mult decat voi. Asa ca, nu ma invata tu Islamul. De asta vreau sa fac ceea ce vreau sa fac. Pentru ca stiu ca asta e calea cea dreapta.

Cine? Zi-mi ca sa il iau la bataie.

| SingleForOne a răspuns:

Tu vrei să fii președinte, și întrebi pe TPU ce și cum? Doamne ferește!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Adlai):

Radeam de cum vrei tu sa speli fata islamului cu crime si mai multe. ha ha ha ha

| Adlai explică (pentru suntserios):

Ups, scuze. Eram nervos.

Vreau sa fac asta numai ca sa dovedesc ca Islam nu e religie rea ci religie buna la fel ca toate religiile, si vreau sa dovedesc ca Islam te invata sa fii bun si drept la fel ca Crestinismul si Iudaismul si altele. Asta e ce vreau sa dovedesc. E ceva rau in asta?

| Adlai explică (pentru SingleForOne):

Nu prea stiu politica si de asta intrebam. Plus, ca acum stiu ceva despre Presedentie.

| johnnny123 a răspuns (pentru Adlai):

Eu nu am incercat sa-ti explic Islamul.

Am incercat sa-ti explic ca sansele tale de a fi luat in serios in calitate de "viitor presedinte al Romaniei" si de a avea videoconferinte cu regele Arabiei Saudite, emirul Kuwaitului si factorii de decizie din Uniunea Europeana, in care ei sa-ti asculte si sa-ti implementeze "ideile", sunt egale cu zero.

Iar faptul ca nu esti capabil sa intelegi acest lucru simplu este o indicatie ca ai probleme de perceptie a realitatii.

Iar daca mai adaugam la asta si faptul ca acum cateva luni voiai sa lucrezi la NASA, iar apoi voiai sa fii prim-ministru, tabloul "sanatatii" tale mintale este complet.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Adlai):

Ce e bun la islam? Violenta? Rasismul? Discriminare? Misoginismul?

Si atunci ce fac? Sa las oamenii sa degradeze si sa demonizeze Islamul?