1. In primul rand el trebuie sanctionat caa a circulat fara polita rca valabila de catre organele competente.
2. Nu ai altceva de facut decat sa te adresezi Fondului de Protectie al Victimelor Strazii.
3. In cazul in care esti implicat intr-un acccident, atata timp cat cealalta persoana nu prezinta documentele neccesare incheierii unui constat amiabil (in speta polita rca), trebuie mers la politie.
Am mers la politie, cel cu scuterul a fost amendat pentru lipsa rca, nu ne-am înțeles la contravaloarea pagubei produse, mi-am luat deviz de la reprezentanță, am depus documentele la BAAR și mi-au virat ei banii urmând sa se îndrepte împotriva celui cu scuterul pentru recuperare, foarte prompți cei de la BAAR și toate documentele depuse online.
Salut.
La locul coliziunii trebuia sa chemi un echipaj de politie pentru a constata situatia si pentru a-l mustra penal pe conducatorul scuterului care circula fara RCA.
Ce poti face tu e sa te adresezi Fondului de Protectie a Victimelor Strazii administrat de BAAR.
Sa mergi fara RCA nu e infractiune sa il mustre penal careva.
CristiAurelian2k întreabă: