Pai astia sunt scammeri care asta fac, iau banii de la naivii ca tine si dispar.
Banii nu se fac niciodata usor.Astfel de anunturi sunt evident pentru persoanele vulnerabile cu mintea si sufletul, care viseaza la bani din cer facand nimic.Ai mare grija pe viitor, casca bine ochii, e plin de astfel de tepari peste tot, chiar s-au inmultit fata de alti ani.
Adica ai luat tapa pe net, crezind ca cistigi bani asa moca Sa fii sanatos, aia asta cauta, naivi dealde tine, creduli de astia care se gindesc doar sa faca bani fara sa munceasca.
Lasa ca e bun, 6 mii e un fleac pentru tine mai baga, mai incearca, cine stie, poate iese biletu cistigator.
Nu mai te agita, banii nu o sa mai ii recuperezi niciodata.Ce vrei sa rezolvi? Tiau tras unia tapa, ce nu intelegi
Ai fost de ajutor, felicitari!
Când ai auzit că "vei câștiga 30.000 ron doar cu cateva click-uri" nu ți s-a părut nimic suspect? Nu ți-ai pus nicio secundă întrebarea "Cum?"
Iartă-mă că-ți spun, dar englezii au un proverb: "A fool and his money are soon parted"
Vezi la poliție dar nici poliția nu prea mai are ce face.
Tine minte că în viața nu dai bani că sa primești mai mulți bani(decât dacă îți pui centrală).
Asta se cheamă schema piramidală
Îmi pare rău să aud că te- confrunți cu această problemă. În astfel de situații, este important să fii precaut și să nu faci plăți sau să furnizezi informații personale către persoane necunoscute. Recomand să contactezi autoritățile competente, cum ar fi poliția, pentru a raporta această situație și a obține asistență în rezolvarea problemei.
Faina teapa ai luat. Asa va trebuie tuturor ca va lacomiti la bani multi luati fara munca.
Depui plangere la politie si... atat. Banii nu-i mai vezi inapoi. Mai ales ca infractorul nici nu se stie cine este cu cartela de Bulgaria.
0749036161, am pățit si eu aceeasi treaba cu ei, daca vrei sa imi telefonezi, vedem ce putem sa facem, eventual poate ii dam in judecată
A rezolvat problema persoana respectiva sau a rămas cu banii pierduți?
Bună dacă ai contul în are ai depus alea sunt persoane fizice. Depui plângere pe conturile și numele lor și o sa dea politia de ei. Cu răbdare. E frauda și Înșelăciune.
Buna! Asa am facut si eu. Crezi ca exista vreo sansa sa îi găsească?
Ce ți-au spus de la politie.
Ar trebuii sa găsească
Și eu am pățit tot asa, am finalizat 10 comenzi și mi au spus sa mai depun 5000 de leii sa finalizez 112 comenzi cum e specificat în vii 1.Am renunțat pt.ca am pierdut deja 3000 de lei blocați pe platforma
Tot ce am e numele celor în conturile cărora am depus banii.Nixi eu nu știu legal ce pot face.
Bună. Aceeași problema o am și eu. Din păcate nu știu ce am putea face. daca găsești o rezolvare as avea rugămintea să mă informezi și pe mine. Daca găsesc eu o soluție te voi anunța. Mulțumesc