| MaPrindGreu a întrebat:

Salutare. Ma numesc Costel. Sper sa primesc ceva ajutor aici, daca cineva cunoaste. As dori sa aflu cum pot afla locatia casei parintesti. Sa nu sune ca o intrebare idioata, sa va dau detalii.
Cand aveam 6 ani, mama a fugit de acasa din acelasi motiv pentru care am fugit si eu, la scurt timp dupa ea: din cauza tatalui. In momentul de fata am 27 de ani deci au trecut foarte multi ani de atunci si, ma gandesc eu, poate terenul pe care se afla casa s-a mai schimbat (poate casa a fost si daramata). Nu stiu ce pasi legali ar trebui sa urmez pentru a gasi o adresa. Am incercat pe Google Maps, sa ma orientez in functie de amintirile pe care le am, dar sunt foarte vagi. Orice raspuns legat de intrebarea initiala va fi foarte apreciat. Va multumesc.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O poti intreba pe mama ta sau alte rude apropiate (bunici, unchi, matusi, etc), mai ales dintre cele care stau in acea localitate.
De asemenea te poti adresa la SPCLEP de care apartine localitatea sau la primaria localitatii, solicitand adresa tatalui.