Fiind minor nu poti primi fonduri.
Ai putea sa cooptezi un major sau sa te adresezi unui ONG (asociatie sau fundatie) care are ca scop promovarea si apararea drepturilor copiilor.
Eu unul da, insa aici nu este vorba despre elevi mai ales ca ei fiind inferiori profesorilor nu prea pot face nimic mai ales daca nu isi stiu drepturile. In cazul in care un elev nu respecta regulile este pedepsit si sincer nu ma intereseaza daca le respecta sau nu. Legea a fost facuta in asa fel incat sa exista o oarecare egalitate intre profesori si elevi. Un profesor iti decide viitorul daca iti da un 4 ca nu ii place fata ta sau ca ai intarziuat nu mi se pare prea corect...
Imi pare rau dar nu iti impartasesc parerea.
Vestea proasta cu profesorii e ca, da, multi sunt absolut cretini si numai modele educationale nu reprezinta.E o idee buna sa fie facute campanii pentru constientizare, dar e nevoie si de cautarea de solutii (partea cu denuntatul raului este doar o parte a tabloului). Urmand asa: oamenii trebuie sa discute despre contractul social (ce anume ne aduce impreuna in societate in asa fel incat sa evitam sa ne cauzam unul altuia rau si sa putem coopera) si constiinta civica (ce anume ne face sa fim responsabili in societate si in ce masura constientizam ceea ce se intampla in jurul nostru si totodata ceea ce facem noi in societate).
sabin89 întreabă: