Ce ai facut tu nu este hartuire, daca nu o urmaresti, nu-i dai mesaje, nu-i telefonezi, etc.
La fel si daca baietii carora le-ai spus de fata o lasa in pace si nu o hartuiesc.
Asa fiind nu rezolva nimic daca iti face plangere penala, iti poate face doar daca o hartuiesti sau baietii o hartuiesc, in acest al doilea caz pentru instigare.
I-am mai dat câteva mesaje în care îmi ceream scuze pentru ce s-a întâmplat.și că îmi pare rău dar nu cred că se poate numi hărțuire că i-am scris că îmi pare rău
Nu este chiar hartuire, dar las-o in pace, era destul un mesaj, mai ales ca nu ti-a raspuns.
Toți avem problemele/greutățile noastre. varianta cu pus capăt zilelor nu este cea corectă, deși recunosc, am avut perioade când luam serios în calcul și acea variantă.
Să mori e ușor. să trăiești e greu. Viața e o luptă a fiecăruia, dar abandonul este o dovadă de lașitate. E greu, dar va trece. Am trecut și noi, fiecare, peste aspecte asemănătoare. Capul sus, privirea înainte, și scapă de psihiatrie.
Sunt de părere că ar trebui să întrerupi orice fel de contact cu persoana despre care ai povestit, și nici să nu îi mai pomenești numele vreodată. Uită că există, ignore total. Astfel, nu vei putea fi acuzat de nimic în legătură cu acea persoană.
Ar trebui sa-ti pui o intrebare, chiar a meritat sa ajungi la un spital de psihiatrie pentru o fata, nu mai exista fete, daca nu te vrea asta e, ai timp destul sa gasesti alte fete, daca viata ta este legata de fata aia, ai o problema si mai ales daca te-ai gandit sa te sinucizi, decat oamenii slab din punct de vedere psihic, gandesc asa ca daca nu-i iese ceva viata nu-si are rostul, daca tu crezi ca rezolvi asta prin sinucidere ai nevoie de ajutor, stai calm, nu vei pați nimic vrea decat sa te sperie sa o lasi in pace.Traieste-ti viata si lasa prostiile.