| Emanulass a întrebat:

Salutare, o întrebare. Merita să-ți pierzi libertatea pentru cineva?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Depinde ce libertate,daca e vorba sa faci închisoare,clar nu,adică iubirea o poți găsi din nou,că femei/bărbați sunt cu carul, pentru bani nu merita,deoarece ei vin și pleacă, pentru simplul fapt că te-ai saturat de o persoană și vrei sa o ucizi, mai bine pleci din acel perimetru.
Daca e vorba de căsătorie, nu cred că ți-ar suprima libertatea cineva fiindcă te iubește, ci pentru că acea persoana sigur e posesiva și geloasa.
Iar dacă vine vorba de un loc de muncă, nici asa nu merita deoarece sunt locuri de munca mult mai flexibile și mult mai avantajoase deopotrivă financiar!

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Fiecare este responsabil legal de actiunile si faptele lui.

Nimeni, dar absolut nimeni pe pamant nu trebuie sa-si ia raspunderea faptelor unui criminal, hot sau violator, fiindca nu ajuta cu nimic, dimpotriva, il elibereaza pe ala care va continua sa omoare, violeze sau sa faca rau mai departe si va intra la puscarie un om nevinovat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu am riscat asta o dată. Retroactiv, consider că merita ceea ce am făcut, dar nu aș mai repeta experiența.

| gabicoo a răspuns:

Nu!

| johnnny123 a răspuns:

Fii puțin mai vag...

Evident că există situații în care merită și situații în care nu merită.

De exemplu: Merită să-ți pierzi libertatea pentru a salva viața copiilor tăi, nu merită să-ți pierzi libertatea pentru a proteja un traficant de droguri.

Răspuns utilizator avertizat
| haileewatson a răspuns:

Nu

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Pentru ea merit absolut tot. Doar ia doar eaA.

Răspuns utilizator avertizat
| Florian80 a răspuns:

Pt nimic in lume nu as renunta la libertatea personala.

| SuperCoolDude a răspuns:

Zi-ne mai multe detalii.

In principiu, nu, nu merita.
Sa fii liber si sa traiesti cum vrei tu e cel mai mișto lucru.
Daca ai si multi bani atunci e tare de tot. Imaginează-ți sa ai casa ta si câteva milioane, sa nu mergi la munca pentru ca ai destui bani si sa calatoresti prin lume. Asta da libertate! E ceva ce poti savura. Sa mananci ce vrei, sa fii unde vrei, sa faci ce vrei etc.
Libertatea e ca nimic altceva.

Deci nu merita sa o pierzi.

| CristiantheAlexandr a răspuns:

Evident nu, nu se știe niciodată ce se poate întâmpla acolo, riști să îți pierzi viața nu ani