| Ermin a întrebat:

Salutare, pe data de 10 iulie am lovit o mașină în parcare cu bicicleta, am fost neatent sunt conștient ca e vina mea, iar pe 15 m-am întâlnit cu persoana căreia ii lovisem mașina și el se interesase de mine. M-a întrebat dacă eu i-am lovit mașina și i-am spus ca da, eram doar eu cu el și prietena mea, când i-am confirmat, i-am povestit cum s-a întâmplat... Problema e ca el nu prea vrea sa ne înțelegem în sensul în care eu sunt de acord sa-i repar mașina el zice ca vrea sa depună plângere la politie, vreau sa știu in situația data în cât timp poți depune plângere la politie?
Și pana la urma eu vreau sa fiu om și să-mi repar greșeală sa ne înțelegem dar dacă depune plângere duc bicla la București o vând îmi iau alta și sa caute seria bicicletei ca cică are și filmarile ca a luat filmările din zona și sunt sigur ca pe filmare nu se vede nimic pentru ca e foarte întuneric în parcarea respectiva, m-a recunoscut pentru ca atunci cand i-am lovit mașina la scurt timp a apărut și el în parcare și m-a văzut și normal ca și-a dat seama ca eu am fost.
As vrea sa știu în cât timp poate sa depună plângere și sfatul vostru

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are importanta daca vinzi bicicleta, ca nu conteaza seria ei, ca nu-i masina sa-i iei numarul!
Plangerea se depune pe numele tau si cu filmarea pe care o are chiar si intunecata, te poate actiona in judecata.
Plangerea se poate depune in termen de 14 zile.

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu rezolva nimic cu plangerea la politie, fapta ta nu constituie infractiune. Ma mira ca nu este de acord sa-i platesti reparatia, altceva nu poate obtine de la tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa iti gaseasca seria la bicicleta? wtf?
Si daca depunde plangere la politie in final nu se intampla acelasi lucru si anume ii repari masina? Care e scopul final?

| Ermin explică (pentru suntserios):

Pai tocmai asta zic, dacă depune plângere la politie, politia trebuie sa găsească cu ce s-a produs accidentul, eu vreau să-i repar mașina doar ca nu as vrea sa depună plângere, și aseară când ne-am întâlnit a zis ca e și stopul spart și ju știu ce ca posibil și bara dar se poate sa fie și de la o mașină în condiția în care eu am lovit mașina cu frână și are o zgârieturi de vreo 5 cm care ar trebui doar vopsita, nu vreau să-i cumpăr toată mașina

| LPCTSTR a răspuns:

Daca depune plangere, tot ii vei repara masina, deci nu vad scopul.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Este mult mai bine daca depune plangerea; astfel se poate stabili cu exactitate pagubele produse de tine si vei avea mai putin de platit, decat ar vrea el

| Copila2016 a răspuns:

Nu trebuia să îi spui! Viața reală este întodeauna dură și nu cum te așteptai să fie... Ai făcut o mare greșeală dar o poți indrepta cum spun persoanele de mai sus... Că mi-au cam luat vorba din gură happy

| Ermin explică:

Mersi tuturor de ajutor, pana la urma am rezolvat cu tipul, el zicea ca e polițist și de fapt era jandarm și era tare în gura pana l-am sunat pe unchiul meu care e mai mare în grad și a rămasă sa ii vopsesc doar zgârieturi produsa de mine nu și alte piese cum zicea el la început