| DC_Denis_1995 a întrebat:

Salutare, pe decursul zilei de azi am fost prins de un echipaj de jandarmi fumând în curtea (neîmprejmuită) a liceului meu. Cei doi m-au observat cu țigara în mână și au venit pentru a-mi cere buletinul (ce nu-l aveam asupra mea), apoi mi-au fost cerute datele, după spunerea acestora am primit acordul să plec. Nu mi-a fost dată o amendă sau avertizare la momentul de față, acestea vor fi trimise la domiciliu? Este vreo posibilitate de a primi o sancționare acum?

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, exista o asemenea posibilitate, daca jandarmii se decid sa faca un proces-verbal de contraventie. De asemenea s-ar putea sa spuna ca ti-au dat un avertisment, pentru aceasta nu este nevoie sa incheie un p.-v.c. sau sa anunte numai conducerea liceului, pentru a lua o masura disciplinara impotriva ta.

| Freya1 a răspuns:

Daca nu ai 18 ani s-ar putea sa iti sesizeze parinti.Pe mine acumcativa ani (eram minora) m-a oprit un politist si a zis ca daca sunt minora sau nu am buletinul la mine mai bine sting tigara si plec deoarece daca ma vede alt politist nu va fi bine. Poate sa iti trimita avertisment acasa ca sa iti anunte parinti