Faptul ca si-a montat camere in firma lui, este perfect legal.
Crede-ma ca nu vrei sa ajungi prin tribunal cu el, ca s-ar putea sa pierzi, in fond sunt vorbele tale, impotriva lui si vei avea numai neplaceri.
Mergi si cere sfatul unui avocat!
Fugi cu tor cu clauze de lq jobul ala cat mai repede. Cat despre supraveghere, din ce stiu eu e legala atat timp cat esti informata ca exista
Singurul lucru ilegal pe care îl face este partea audio. Nu există lege care să îi dea voie la audio. Aia e portiţa ta. Succes.
Care sunt circumstantele si clauzele? Amanunte imi poti da in privat! Altfel cum sa te ajutam? In rest, taie internetul, merge si ceva pe infrarosu sau folie reflectorizanta ori bolt in firul camerei. Insa toate astea e posibil sa duca la concedierea ta, sau acuzatii de distrugere.
Din punct de vedere legal nu prea ai avea ce sa faci. Atat timp cat nu este violenta fizica sau verbala politia nu va interveni si daca il dai in judecata nu cred ca o sa obtii ceva bun. Nu stiu ce clauze ai in contract, dar eu stiu ca iti poti da oricand demisia, acum tu iti stii cel mai bine situatia.
Https://www.colorful.hr/......-de-facut/
Citeste articolul, du-te la cea mai tare firma de avocatura din orasul tau, spune-le ce s-a intamplat ca tu practic ai toate dovezile pe telefonul mobil si cere DAUNE in instanta, un avocat o sa-ti faca o propunere si va intelegeti la bani daca si numai daca castiga procesul.
Succes!