| ganicius66 a întrebat:

Sora mea a fost zgariata astazi in parcare de o masina (eram in masina) si am iesit sa vedem ce s-a intamplat. Atunci nu am realizat cat de rau este zgariata masina pentru ca era uda si murdara, insa cand am ajuns acasa si am lasat sa se usuce, am sters-o cu o carpa fina si am observat ca este mult mai rau (cum este in imagini). O poate face asigurarea sau facem amiabila si plateste costurile? cat sa cer? sa mergem la un polish sau sa o vopsesc (2 elemente)? Nu am oprit asigurarea, mi-a dat o carte de vizita de la firma pe care o are + am luat nr de inmatriculare si a fost vorba sa o facem maine. In caz ca nu recunoaste vina sau ca a fost zgariata asa rau (se vedea o zgarietura mai mica din cauza apei) ce pot face? Multumesc!

19 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt 2 situatii legal posibile:
1.Incheiati o constatare amiabila si masina va fi reparata pe cheltuiala firmei de la care are asigurarea RCA cel vinovat. In acest caz nu trebuie anuntata politia.
2. Daca nu rezolvati amiabil atunci trebuie anuntata politia pentru a obtine o dovada de reparatie.

| ganicius66 explică (pentru Ioandelasal):

Www.transfernow.net/918rl4x2eved aici sunt 2 poze dupa ce am indepartat apa si sarea cand am ajuns acasa.

Răspuns utilizator avertizat
| ganicius66 explică:

Www.transfernow.net/266659t12w2d - schema cu locul accidentului
www.transfernow.net/918rl4x2eved - pagubele