| marinn345 a întrebat:

Salutare!
Sunt cu moralul la pămant, am picat traseul a 3- a oara astazi…
10 minute am condus fara greseala, si la o trecere de pietoni cand au trecut 2 persoane, si dupa un copac era o baba care nu pusese piciorul pe trecere, pur si simplu nu am vazut o, am ridicat putin piciorul de pe ambreaj si mi-a pus frana!
prima oara am picat din cauza sensului giratoriu, m-am bagat devreme aici chiar nu ma scuz, a fost greseala mea(bine sunt greselile mele si acum)
a doua oara, mi-a taiat unu cu skoda fața asa din viteza, politistul a pus frana si m-a picat.
intrebarea mea e acum : mai are rost sa mai dau? de condus conduc bine la ore, nu am treaba, mai scapa un semnal, un marcaj si mai rarut asa o prioritate, dar nu sa fac doamne fereste vreun accident sau ceva…
sunt si foarte emotiv de exemplu astazi, chiar daca a fost a 3 a oara, am avut emotii mai mari ca niciodata, cu gol in stomac etc (stiti cum e senzatia)
dupa ce am terminat traseul, politistul, mi-a spus sa mi dau doua palme si sa mi revin ca nu conduc rau deloc!
astept sfaturi va rog, eu chiar imi doresc sa l iau, macar sa il am in portofel, dar e si risipa de bani etc.
astept raspunsuri!

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ti-ai dat palmele recomandate?
Daca nu, atunci dubleaza numarul pentru fiecare zi de intarziere!

| marinn345 explică (pentru Bula):

Cel mai bun raspuns????????????????

| Liviu a răspuns:

Toti care comenteaza ca domle, soferia nu e de tine si etc. Ei au stiut la inceput? Eu aveam permisul in buzunar si eram pericol pe strazi, eram strain total de masina,am avut noroc si l-am luat din prima. Nu stiam nici de unde se da drumul la stergatoare,eram pamant de flori. Cand ieseam la plimbare,faceam traseul de acasa,sa merg drept ca prostu,sa nu dau prioritate,ci sa merg doar drept. Tu intelegi ce inseamna asta? era sa fac accident in prima zi cand am condus singur,am fost teroare,ei bine, pe fiecare zi ma perfectionam ( Mentionez ca nu aveam masina,parintii,unchii) deci habarnist total. Am inceput cu inceputul, pas cu pas, condus pe strazi mici, condus doar ziua(noaptea nu aveam curaj ) si toate astea le-am invatat pas cu pas, pe barba mea. Nu ma avantam, am luat totul foarte usor. Am avut 2 mini avarii in 6 ani de condus, cu sudoare, transpiatie rece pe sira spinarii, am invatat totul de la a la z singur. Astazi? acum? cu totul o alta poveste, dupa 5 ani de condus turismul, am trecut la categoria grea,am luat in ordine restul categoriilor, D, C,CE, atestate de transport marfa,transpot pasageri,transport,marfuri periculoase, si chiar si cisterna de tranport material explozibil. Nu permite nimanui sa iti spuna de ce anume esti in stare, si de ce anume NU. Scriu randurile astea, nu ca sa ma laud, ci ca sa te incurajez. Mama mea la 56 de ani, a dat de 4 ori, a 4 oara a luat examenul. Da-i bataie, si de 10 ori daca dai, tu stii cel mai bine ce si cum. Atata timp cat nu te aventurezi, si nu te risti aiurea e ok

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca are rost sa mai dai... sofatul se invata prin experienta.

| Mosotti a răspuns:

Ai picat si gata, cati n-au picat si de 5 ori? Unii au renuntat, unii au dat pana cand au luat, alegi una din doua, nu s-a terminat viata daca nu ai avea carnet sa spunem.
Cum necum, ai facut greseli, daca nu iei examenul nu iei carnetul, nu conteaza ca in rest conduci bine.

Ai facut ca nu esti sigur pe tine, ca daca erai, nu aveai emotii, deci cumva nu esti stapan pe condus de fapt, si asta la examen se vede, adica real nu trebuia sa iei carnetul daca nu esti destul de sigur sa conduci bine in orice conditii.
Deci asta poti face, ori renunti, ori dai pana iei.

| LisaJulie a răspuns:

Au picat unii din prietenii mei și de 10 ori pana au luat

| I0NUTA a răspuns:

Daca vrei permisul pentru a-l tine in portofel, nu are rost sa te chinui. La condus este nevoie de multa atentie si tu inca nu o ai sau poate erai prea stresat.
Oricum, stiu pe cineva care a luat permisul din a 9-a incercare. Tu stii cat de mult iti doresti si mai ales cata nevoie ai de el.

| marinn345 explică (pentru I0NUTA):

Da, chiar am fost stresat, 2 zile nu am dormit.

| marinn345 explică (pentru I0NUTA):

Nu am spus ca nu imi doresc, dar pur si simplu, niste prieteni de ai mei care chiar nu au treaba cu condusul au permisul si nici macar nu stiu ce trebuie sa faca la cedeaza, asta m-a afectat foarte mult… ma gandeam totusi sa nu mai dau o perioada si sa incerc a 4 a oara si daca nu iau nici atunci sa abandonez, pentru ca asta inseamna ca nu e de mine

| I0NUTA a răspuns (pentru marinn345):

Iti doresc bafta.