Las-o dracu! Nu are ce sa-ti faca chiar cu filmare. Totul a fost reparat. N-ai spart nimic, n-ai rupt nimic. Deci nu este o deteriorare de bunuri. nici macar atunci nu avea ce sa-ti faca doar sa ceara parintilor plata daunelor. Ori nu este cazul.
Mda mersi. nu de alta dar n-am mai avut incidente de astea in viata mea si asta e prima data cand "comit" o astfel de actiune Mersi de raspuns acum ma pot culca linistit
O sa fie nevoiti sa plătească parintii tai. Politia nu iti, va face nimic dacă scoala nu va face plângere la politie. Iar daca parintii tai vor plăti deranjul facut de tine, atunci școala nu va avea de ce sa facă plângere la politie.
Femeia de servici este doar o muncitoare la scoală; ea nu are nici o putere pentru ca nu este in conducerea scolii. Ei poti sa ii spui ca daca nu era o femeie rea putea sa fie profesoară la școala respectiva, si nu femeie de serviciu.
Faza e ca deja l-a reparat un om placajul acela, nu e ca si cum l-as fi rupt in bucatele, doar s-a scos din sustinerea aia pnm nu stiu cum se numeste. Asa ca nu vad pentru ce sa plateasca parintii mei.